« Zagreb
objavljeno prije 5 godina i 5 mjeseci
BRAVO

U Zagrebu održana humanitarno edukativna izložba Foto Njuške

"Foto Njuške" dio je projekta volontera/fotografa Helping Animals s ciljem pomaganja pri udomljavanju napuštenih životinja

Helping Animals
Helping Animals (Helping Animals)
Više o

Helping Animals

,

Foto njuške

,

Pet shop Dog&Style

U Zagrebu je održana humanitarno edukativna izložba Foto Njuške u Pet shopu Dog&Style na kojoj su posjetitelji osim prekrasnih fotografija mogli i upoznati pse za koje su se prikupljale donacije. Izložbu su posjetile i Martina Tomić, Lana Klingor, Ksenija Pajić i Sandra Bagarić koje su uživale u društvu pasa.

"Foto Njuške" dio je projekta volontera/fotografa Helping Animals s ciljem pomaganja pri udomljavanju napuštenih životinja, ali to je samo jedan dio s čime se bavi ova vesela ekipa. "Cilj našeg projekta je pomoći napuštenim životinjama da brže pronađu novi dom, educiranje ljudi o suživotu s kućnim ljubimcima.

Znamo da ima sve više napuštenih pasa i smatramo da je ovo jedan od načina na koji možemo pomoći svima i ovim putem ujedno pozivamo i sve koji se žele priključiti da nam se jave", izjavio je Tomislav Vukelić Tomfa, jedan od volontera projekta.

Uz Foto njuške i edukacije, volonteri organiziraju i "Dog's Day" - dan koji je posvećen jednoj od životinja koje traže dom, a sastoji se od profesionalnog fotkanja, šetnje, posjete pet shopu, igri i na kraju dana poklonima.

Ovo je prva ovakva izložba, a sve fotografije su na prodaju. Skupljamo donacije za tri psa. Prva je Erin, ona je spašena iz romskih naselja i trenutno se nalazi u Udruzi S-pas by Gloria Malin. Druga je Santana koja u sebi ima dva metka iz sačmarice i treća je Betty koja ima epilepsiju.

Psi su dobili na poklon hranu od Purine te dodatke prehrani Anima Strath. Na izložbi Foto njuške posjetitelji su mogli čuti i predavanje o zaštiti ljubimaca od vanjskih i unutarnjih nametnika, savjete i prehrani i dodacima prehrani, a čitav program su glazbeno popratili mladi izvođači Bruno i Ana.

19.11.2018. 10:31:00
Novi komentar
nužno
nužno