« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
NAKON OSAM SEZONA

U travnju zadnja epizoda Dr. Housea

Serija Dr.House prvi je put emitirana 16. studenog 2004. godine i ubrzo je postala jedna od najpopularnijih TV serija u SAD. Emitirana je u ukupno 66 zemalja svijeta

Fotografija vijesti
Više o

Dr. House

,

tv serije

Nakon osam sezona prikazivanja i 175 epizoda, producenti popularne serije o doktoru Houseu odlučii su u travnju završiti s emitiranjem, prenosi Hina.

Producenti su potvrdili kako nakon osam sezona prekidaju snimanje i više neće biti novih nastavaka. "Nakon dugog razmišljanja donijeli smo odluku kako će osma sezona biti i posljednja. Odluka o prekidu ove serije je bila bolna, no House je uvijek bio zagonetno biće i možda je bolje da nestane prije nego što glazba prestane svirati," objavili su izvršni producenti David Shore, Katie Jacobs i Laurie.

Hugh Laurie često je tijekom snimanja isticao kako bi volio da serija što prije završi jer mu nedostaje obitelj koja živi u Velikoj Britaniji. Laurie, poznat i po ulozi u Crnoj Guji, se radi ove uloge morao iz Londona gdje mu živi obitelj, preseliti u LA.

Serija Dr.House je prvi put emitirana 16. studenog 2004. godine i ubrzo je postala jedna od najpopularnijih TV serija u SAD. Emitirana je u ukupno 66 zemalja svijeta, među kojima i u Hrvatskoj. Tijekom sezone 2007/08., Dr. House je bila najgledanija serija u SAD-u, te treća najgledanija emisija uopće iza Američkog Idola i Plesa sa zvijezdama.

Serija je četiri puta nominirana za Emmy za najbolju dramu, no niti jednom ga nije dobila, no Laurie je 2006. i 2007. dobio Zlatni globus, te Nagradu ceha filmskih glumaca 2007. za najbolju glavnu mušku ulogu.

09.02.2012. 07:48:00
Novi komentar
nužno
nužno