« Iza ogledala
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
Apollo 20

U tajnoj misiji otkriven svemirski brod na Mjesecu

POGLEDAJTE VIDEO - Djelatnik baze Airforcea otkrio je detalje tajne misije Apollo 20

Svemirski brod na Mjesecu
Svemirski brod na Mjesecu (You Tube)

Senzacija ili prijevara? Astronauti NASA-e navodno su tijekom misije Apollo 20, koja službeno nije ni postojala, snimili ostatke ogromnog svemirskog broda i tako dobili dokaze postojanja vanzemaljskog života.

Snimljen NLO dugačak je čak četiri kilometara i visok 500 metara. Snimke potječu iz 1976. a djelo su tajne misije koja prema službenoj priči nikad nije realizirana zbog financijskih problema. Bivši suradnik Airforcea, William Rutledge (78), tvrdi da NASA laže te da pred javnošću skiva važne dokaze.

Rutledge je osobno svjedočio lansiranju rakete Saturn 5 s Airforceove baze u Kaliforniji (Vandenbergs), u kolovozu 1976. Astronauti su tada na Mjesec poslani s namjerom na razriješe veliki misterij na sjenovitoj strani tog nebeskog tijela.

Naime, još je u sklopu Apolla 15 snimljen neobičan objekt na Mjesecu. Iako se isprva pretpostavljalo da se radi o stijeni, kasnije analize su pokazale da je riječ o predmetu tehničke prirode koji bi mogao biti star do 1,5 milijardi godina.

Pristalice teorija zavjere podsjetili su i na jednu službenu NASA-inu fotografiju koja prikazuje sumnjivi predmet. Iz NASA-e i dalje tvrde da je misija Apollo 20 postojala samo u njihovim planovima te da sada skuplja prašinu u podrumima Cape Canaverala.

07.12.2009. 16:03:24
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    donhuangenaro
    07.12.2009. 19:42
    ako guglate: ebe mona lisa vidjet ćete još jedan 'snimak' ovaj put sa vanzemaljkom... ja osobno mislim da je to prevara... ali tko zna, možda griješim ;-)
Novi komentar
nužno
nužno