« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
trillenium

U studenom se otvara prvi 3D trgovački centar

Na 180.000 virtualnih četvronih metara shopping će u Hrvatskoj dobiti sasvim novu dimenziju

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Trillenium)
Više o

3D tehnologija

,

Hrvoje Prpić

,

3D trgovački centar

,

Trillenium

,

3D kupnja

,

Tomica Radošević

,

online prodavaonica

,

kupnja putem interneta

,

3D shopping

Zagrebačka tvrtka Trillenium predstavila je projekt zagrebačkog online 3D trgovačkog centra koji će nuditi proizvode 90-ak domaćih i stranih tvrtki iz 25 djelatnosti.

Virtualni prodajni prostor s probnim radom bi trebao započeti  2. studenog ove godine.

Vrijednost projekta je milijun eura, a osnova je da se klikom na web stranicu Trilleniuma uđe u online virtualni trgovački centar gdje će se proizvodi moći trodimenzionalno pogledati i kupiti putem interneta uz kreditne kartice ili neki drugi oblik plaćanja.

Osim trgovine centar će nuditi i zabavne, socijalne i poslovne sadržaje i sve ono što nude slični centri u stvarnom svijetu, rekao je na današnjoj konferenciji za novinare voditelj tog projekta i direktor Trilleniuma Tomica Radošević.

Opisujući projekt jedinstvenim u svijetu, njegov investitor i suvlasnik tvrtke Trillenium Hrvoje Prpić kazao je da očekuje godišnji promet od 100 milijuna kuna. U početku ne očekuju profit, jer im Hrvatska služi kao probno tržište, da s projektom žele izići izvan zemlje na tržište SAD-a, Njemačke, Španjolske i drugih zemalja.

Vjerujući u inovativnost i kvalitetu rješenja, koje se zasniva na najmodernijim tehnologijama, Prpić je pojasnio da se u njihovom online 3D trgovačkom centru u Zagrebu može unajmiti prostor te da će iza virtualnih prodavača stajati i oni stvarni, koji će kupcima pomagati u odabiru i kupnji.

Kazao je i da oni sami biraju tvrtke-trgovine-marke koje će se naći u tom centru te da to moraju biti tržišni lideri (prva tri mjesta).

Prvi Trilleniumi nakon Zagreba bit će u Splitu, Osijeku i Rijeci, a nakon toga planira se širenje na SAD, Njemačku, Veliku Britaniju, Francusku, Španjolsku i Italiju.  (hina/metro-portal)

05.10.2009. 14:01:23
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    šopingholičarka
    05.10.2009. 14:59
    jedva čekam!!!! kako luda ideja!!!!
Novi komentar
nužno
nužno