« Fun
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
CHICAGO

U šali prijatelju zatrpali stan poklonima

Razmislite koliko kreativnim i marljivim prijateljima ostavljete rezervni ključ od stana prije nego na Badnjak otputujete iz grada

(Deviantart)
Više o

pokloni

,

božićna šala

Jedan stanovnik Chicaga mogao bi provesti tjedne u otvaranju božićnih poklona zahvaljujući blagdanskoj šali koju su mu priredili prijatelji.

Problem je u tome što pokloni u stvari nisu pokloni nego apsolutno sve stvari koje posjeduje. Odjeća, obuća, pa čak i jastuci s kreveta i trosjeda i cijeli sadržaj frižidera, sve je lijepo i uredno zamotano i ostavljeno 'pod borom', javlja Associated Press.

Mozak iza te, po nekima briljantne, a nekima glupe ideje, je Adal Rafai kojemu je prijatelj Louie Saunders dao rezervni ključ od stana dok je prije Badnjaka odlazio na put van grada.

Rafai je da bi ideju proveo u djelo angažirao pomoć još 16 prijatelja s kojima je u Saundersovom stanu osam sati zamatao 'poklone' za što je utrošeno 36 rola papira za zamatanje.

Saundersa je kada se vratio čekalo poveće iznenađenje te mu nije preostalo ništa drugo nego da počne s božićnim 'veseljem' odmatanja poklona. Medijima je rekao kako još nije otvorio niti deset posto paketa, ali da je pozitivna stvar u cijeloj priči to što u gotovo svakom paketu koji otvori pronađe nešto što mu treba ili nešto što ranije nije mogao pronaći.

25.12.2009. 15:47:06
Novi komentar
nužno
nužno