« Hi-tech
objavljeno prije 3 godine i 11 mjeseci
NOVOSTI

U prodaji Sony Xperia L4 s Helio P22

Sony Xperia L4 je sada dostupan za kupnju u Europi i košta oko 2 500 HRK

Xperia L3
Xperia L3 (Arhiva)
Više o

Xperia L3

Izravni je nasljednik Xperia L3 sa sličnim nizom specifikacija i značajki, ali nekoliko izmjena i poboljšanja. Opremljen je 6,2-inčnim HD + IPS LCD zaslonom s omjerom prikaza 21: 9. Opcija više prozora na širokom zaslonu omogućuje vam jednostavno razdvajanje zaslona u dva odvojena prozora i pokretanje različitih aplikacija na svakom od njih.

Odličan je za obavljanje više zadataka - na primjer, razmjenu poruka na jednom prozoru dok gledate videozapis na drugom. Usprkos velikom zaslonu od 6,2 inča, Xperia L4 lako možete upravljati jednom rukom.

Značajka mini zaslona omogućuje vam sve nadohvat ruke, dok Side Side pruža brz i intuitivan pristup svim vašim aplikacijama.

Na stražnjoj strani su trostruke kamere. Uključuju senzor širokog kuta od 13 MP, ultra širokog kuta od 5 MP i senzor dubine od 2 MP. Prednja kamera kao i kod prethodnika ostaje 8 MP.

Snimanje u više aspekata, uključujući kinematografski omjer 21: 9, omogućuje vam snimanje ili fotografiranje u vašem omiljenom formatu u bilo kojoj situaciji.

Pogoni ga MediaTek Helio P22 uparen s 3 GB RAM-a i 64 GB interne flash memorije. Kapacitet baterije mjeri 3.580 mAh. Zadržava 3,5 mm priključak za slušalice.

Nesumnjivo je dobar telefon s obzirom na cijenu, ali vrti Androidom 9 Pie i Sony ne najavljuje nikakvu nadogradnju na Android 10. Obzirom da već kuca na vrata Android 11, ova stara inačica sustava ne zvuči nimalo dobro za prodaju. Sony, probudi se!

Piše: Sanja Ledinek
23.05.2020. 15:01:00
Novi komentar
nužno
nužno