« Iza ogledala
objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci
FINALNA POTVRDA?

U piramidama postoji nešto izvanzemaljsko

Šef odjela za arheologiju sveučilišta u Kairu šokirao stručnu javnost svojom izjavom

U piramidama se ipak nešto krije
U piramidama se ipak nešto krije (Deviantart)
Više o

izvanzemaljci

,

piramida

,

gradnja piramida

,

tajna piramida

,

Al Shaheen

,

Marek Novak

Teorije o piramidama možda su i najplodnije tlo za razne spekulacije, no niti jedna do sada nije dobila izravniju potvrdu od izjave dr. Al Shaheena, šefa odjela za arheologiju Sveučilišta u Kairu.

Naime, tijekom međunarodne konferencije arheologa, poljski delegat dr. Marek Novak pitao je Al Shaheena da potvrdi ili opovrgne glasine kako u piramidama postoji izvanzemaljska tehnologija, a možda čak i letjelica koja je ukopana ispod piramide.

Na iznenađenje prisutnih, Dr. Shaheen je izjavio da ne može ni potvrditi niti opovrgnuti te navode, ali da može sa sigurnošću reći da u piramidama postoji nešto što nije s ovoga svijeta. Razumljivo, takav je odgovor naišao na ogromno zanimanje sudionika konferencije, ali je dr. Shaheen odbio dalje komentirati svoju izjavu.

Ovakav odgovor ide na ruku navodnim rezultatima istraživanja piramida koje je proveo KGB, našavši pritom jednu u kojoj je pokopan izvanzemaljski humanoid, a još nije sa sigurnošću potvrđeno što se skriva ispod te piramide, iako je jasno da nešto postoji.

Cijeli dokumentarac o KGB-ovom istraživanju piramida možete pogledati ako imate vremena:

27.07.2011. 13:35:31
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Himera
    09.03.2012. 22:36
    Eh jos da nadjem nesto o dinosaurima xD
Novi komentar
nužno
nužno