« Zagreb
objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci
COOL

U novu akademsku godinu uz Studentski vodič

Ovaj tjedan, Studentski vodič dijelit će se besplatno svim studentima ispred fakulteta, Studentskog centra i Nacionalne sveučilišne knjižnice

Vodič za studente u Zagrebu
Vodič za studente u Zagrebu (Studentski vodič)
Više o

Zagreb

,

studiranje

,

Studentski vodič

Svake godine u Zagreb dolaze tisuće mladih ljudi kako bi studirali i ostvarili svoje životne ciljeve. Ovo razdoblje u životu svakog studenta označava "novi početak" odnosno upis nove akademske godine.

U znaku podrške svim studentima, a osobito brucošima, izdali smo 13. po redu Studentski vodič. Što se može pronaći u njemu? Sve što jednom studentu treba! Potrudili smo se i prikupili sve informacije koje će vam trebati kako bi vam studiranje u Zagrebu bilo što lakše i zabavnije.

Što to sve treba jednom studentu?

U ovom vodiču pronaći ćete informacije o tome kako se učlaniti u Nacionalnu sveučilišnu knjižnicu, koliko smijete zaraditi preko studentskog ugovora kao i savjeti kako biti uspješan na fakultetu. Nismo zaboravili najljepši dio studiranja, a to su nova prijateljstva i druženja pa ćete tako u ovom izdanju pronaći koja su to mjesta na koja bi mogli otići sa svojim novim društvom.

Ovaj tjedan, Studentski vodič dijelit će se besplatno svim studentima ispred fakulteta, Studentskog centra i Nacionalne sveučilišne knjižnice. Dođite po svoju knjižicu informacija u kojoj vas čekaju i super kuponi.

Ako ste propustili dijeljenje Studentskog vodiča, imamo za vas i PDF verziju.

15.10.2018. 16:01:00
Novi komentar
nužno
nužno