« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
UPOZORENJE VOZAČIMA

U Lici snijeg, a na Jadranu olujna bura

Zbog olujne bure zatvorena je dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, a snijeg usporava promet u Lici i Gorskom kotaru

Fotografija vijesti
Više o

snijeg

,

bura

,

Lika

,

HAK

,

stanje na cestama

,

snijeg Gorski kotar

,

HAK izvješće

Za sav promet zatvorena je dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, zbog bure. Obilazak je državnim cestama preko Gračaca i Zatona Obrovačkog (D50 i D27), javio je Hrvatski autoklub u 18,40 sati, javlja Hina.

Snijeg pada u Lici, slab mjestimice u Gorskom kotaru. Kolnici su mokri i skiski od kiše u ostalom dijelu zemlje. Upozorava se vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te održavaju sigurnosni razmak između vozila. Savjetuje se vozačima da ne kreću na put bez zimske opreme.

Prekinut je promet na autocesti A1 između čvorova Karlovac i Bosiljevo 1 u smjeru Rijeke, zbog prometne nesreće kod mosta Dobra (47. km). Promet je preusmjeren kod čvora Karlovac na staru cestu do čvora Bosiljevo 1. U smjeru Zagreba prometuje se nesmetano.

Iz istog razloga na Podravskoj magistrali (D2) zatvorena je dionica Vlaislav-Plavšinac. Obilazak: Novigrad Podravski-Delovi-Koprivnički Bregi.

Na graničnom prijelazu Bregana pojačan je putnički promet na ulasku u zemlju.

Svi trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

20.01.2012. 19:52:30
Novi komentar
nužno
nužno