« Blogosfera
objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

U čemu sve možeš uživati kada si preko ljeta osuđen ostati u Zagrebu

Kreativnu ženu zabavili su jadi oko mjesta za lizanje sladoleda

Zagreb ljeti blogerica uspoređuje s praznom rupom prepunom ‘Bandićevih iskopina’.
Zagreb ljeti blogerica uspoređuje s praznom rupom prepunom ‘Bandićevih iskopina’.
Više o

metropola

,

Zagreb ljeti

,

ljeto u Zagrebu

,

slobodno vrijeme

,

Tkalčićeva

Lajavakuja.blog.hr u svom se najnovijem postu potrudila opisati kako je to ostati u Zagrebu preko ljeta. Željela je čitateljima pokazati kako se u metropoli može uživati i u sitnim stvarima koje hrane dušu slučajnog prolaznika, a da se pritom puno ne potroši.
‘Krenem jučer u grad na dve noge. Ne dam da još za zasran auto od Bandićevih iskopina plaćam parking duplo više neg’ primjerice u europskoj Ljubljani. Sednem se s istomišljenicima u prvi red do mora v profilu i škicam face koje su ostale u rupi, tzv. rupi, rupi kaj nastane kad dosta njih zapiči iz Zagreba, a dosta se njih još ne vrati.

Smešno mi gledat Profilove konobare kak moraju furt terati škvadru koja zasjeda u krive stolce. Naime kaj, čeljad si kupi sladoled u onoj milenijskoj slastičarnici i onda zasedne u Profilove stolce.

Blogerica prije svega pazi da u Centar ne dolazi automobilom već pješke, jer ne želi potrošiti novac na preskup parking.

I tek kaj zasednu i počnu lizat, dečki ih iz Profila moraju uljudno oterat. to mi baš bilo lepo promatrat, te reakcije, te polulizove, to gorko razočaranje nad slatkim sladoledom. Posle sam se išla malo prošetat s društvom po Tkalčevini koja je bila dosta puna, a primijetih i dosta savršenih, odnosno Japanjerosa kak bazaju po gradu.    (METRO)

01.08.2008. 14:32:57
Novi komentar
nužno
nužno