« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
NOVOSTI

Twitter: od sada možemo pisati više teksta

Twitter sve više usporava u rastu broja novih i aktivnih korisnika. Izgleda ljudima nije više interesantan izazov dijeliti misli na 140 znakova. Zato su odlučili postati malo fleksibilniji i uvode novi način brojanja znakova

Dobre novosti za Twitteraše
Dobre novosti za Twitteraše (Arhiva)
Više o

Twitter

,

Novosti

Twitter je još u svibnju najavio mogućnost pisanja više teksta u porukama za korisnike. Od ponedjeljka 19.rujna, najava će bit aktualizirana. Više se neće računati u granicu od 140 slova (s razmacima) fotografije, GIF datoteke, videozapisi, ankete i @korisničko_ime kada odgovarate na tweet.

Poveznice (linkovi) ponovno će se brojati. Također ako tweet počinje @korisničkim_imenom biti će vidljiv svim sljedbenicima.

U međuvremenu su uveli još neke promijene. Dopušten je upload videa u trajanju do 140 sekundi što je brojka koja podsjeća na 140 znakova u poruci. Pokrenuli su aplikacija Engage, osmišljenu kako bi pomogla poznatim ljudima komunicirati s fanovima i jednostavnije širiti broj sljedbenika.

Isto tako uveli su plavu potvrdnu „kvačicu" koja se pojavljuje kada primatelj pročita privatnu poruku. Za sada je opcija dostupna samo u mobilnoj aplikaciji, ali pitanje je vremena kada će bit primijenjena za računala. Koliko je ova značajka stvarno potrebna pokazat će vrijeme.

Ako niste još naš sljedbenik vašeg i našeg Metro portala na Twitteru u dva klika možete postati pratitelj. Volimo se družiti s vama na društvenim mrežama :D 

Piše: Sanja Ledinek
18.09.2016. 17:43:00
Novi komentar
nužno
nužno