« Clubbing
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
PARTIJANA

Twilight Halloween Party petak 31. 10. GK Jabuka

Twilight Halloween je po svojoj „spooky" scenografiji, kostimografiji i glazbi definitivno najmračniji, a po tome najzanimljiviji i najvjerodostojniji Halloween party na ovim prostorima

Najbolji mix mračnih hitova
Najbolji mix mračnih hitova (Twilight Promotion)
Više o

GK Jabuka

,

Twilight Halloween Party

Tradicionalni i ujedno jedan od prvih Halloween partya na ovim prostorima Twilight Halloween Party će se ove i godine održati na sam dan noći vještica tj Samhain, (originalan naziv tog blagdana), u zagrebačkoj koljevci darkeraja, klubu Jabuci. 

Twilight Halloween je po svojoj „spooky" scenografiji, kostimografiji i glazbi definitivno najmračniji, a po tome najzanimljiviji i najvjerodostojniji Halloween party na ovim prostorima. Pored prigodnog ukašavanja kluba su posjetitelji oni koji svojom kostimografijom doprinose poseban ugođaj Halloween partija, a zbog toga će najbolje maskirani, koji će biti odabrani od strane posebnog žirija, dobiti nagrade za najbolje maske.

Tomi Phantasma će vas zabavljati s prigodnim audio video najboljim mixom mračnih hitova od 80-ih do danas tj. od post punka, new wavea, synth popa, dark rocka, darkwavea, gothica, ebm-a, industriala, punka, indiea, altera, gothic metala,...

U suradnji sa Kinom Europa ovaj je party službeni after party projekcije kino-kazališnog spektakla 'Frankenstein' u režiji Dannyja Boylea koja će se održati samo 31.listopada, i 1.studenog u Kinu Europa u Zagrebu s početkom u 20 sati. Sa ulaznicom za film je besplatan upad u Jabuku, i to oba dana!

Program će započeti u 22 sata i trajati do 5 sati ujutro, a cijena ulaznice iznosi simboličnih 20 kn.

27.10.2014. 12:08:00
Novi komentar
nužno
nužno