« Kultura
objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci
HALLOWEEN

Twilight Halloween 30. listopada u Boogaloou

Twilight Halloween je po svojoj „spooky" scenografiji, kostimografiji i glazbi definitivno najmračniji, a po tome najzanimljiviji i najvjerodostojniji Halloween party na ovim prostorima, a vjerojatno i šire

Twilight Halloween Party
Twilight Halloween Party (Arhiva)
Više o

Halloween

,

Twilight Halloween Party

Tradicionalni i ujedno jedan od prvih u svoje vrijem i največih Halloween partya na ovim prostorima Twilight Halloween Party održati će se ove godine u subotu  30.10.2021. s početkom u 18:00 sati u zagrebačkom popularnom Boogaloo Clubu.

Twilight Halloween je po svojoj „spooky" scenografiji, kostimografiji i glazbi definitivno najmračniji, a po tome najzanimljiviji i najvjerodostojniji Halloween party na ovim prostorima, a vjerojatno i šire.

Pored prigodnog ukašavanja kluba su posjetitelji oni koji svojom kostimografijom doprinose poseban ugođaj Halloween partija po ćemu je Twilight Halloween definitivno jedan od najzanimljivijih, a sve to zbog toga jer publika pa i sami organizatori pripadaju dark/goth sceni.

Uz „spooky" uređenja i otkačene ekipe će se održati koncerti zagrebačkih mračnjaka Phantasmagoria koji su pripremili posebnu set listu za ovu priliku.

Pored koncerta će se održati i plesni performance na kojem će nastupiti zagrebačke plesne grupe Niprije i Walde te zagrebačka plesačica Maya Hellfire. 

22.10.2021. 17:01:00
Novi komentar
nužno
nužno