« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci
NOVOSTI

Tvrtka Sony predstavila SDS partnerstvo s Kodak Centrom

Predavanje na temu fotografiranja ptica naprednim kompaktnim fotoaparatom RX10M4 te Alpha SLT i mirrorless aparatima održao je višestruko nagrađivani hrvatski fotograf Petar Sabol, Sony Europe Imaging ambasador

Sjajna ideja
Sjajna ideja (Sony)
Više o

Sony

,

Kodak

U srijedu, 15. svibnja 2019., na lokaciji Kodak-Centar shop, Praška 2, Zagreb, s početkom u 17 sati predstavljeno je partnerstvo velikana fotografije.

Na početku događaja, posjetitelji su od predstavnika tvrtke Sony saznali više o značaju SDS Partnerstva s Kodak Centrom, nakon čega su predstavljene Trade in i Cashback promocije putem kojih kupci mogu ostvariti povrat novca kod nabave nove opreme te su dobili voucher s posebnim uvjetima kupnje za određene proizvode.

Predavanje na temu fotografiranja ptica naprednim kompaktnim fotoaparatom RX10M4 te Alpha SLT i mirrorless aparatima održao je višestruko nagrađivani hrvatski fotograf Petar Sabol, Sony Europe Imaging ambasador.

U sklopu predavanja održana je i radionica o Petrovim radovima, napravljenim sa Sony profesionalnom opremom (modeli A9, A7RM3, A7M3, RX10M4, te raznim objektivima) koji su također dostupni kupcima putem SDS partnerstva s Kodakom.

17.05.2019. 09:29:00
Novi komentar
nužno
nužno