« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
CESTE PREPUNE

Od Zagreba do Jastrebarskog vozi se u koloni od 6 kilometara

Nekoliko prometnih nesreća i velika količina automovila na cestama usporavaju promet prema moru

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Saša Midžor Sučić/CROPIX)
Više o

turisti

,

stanje na cestama

,

kolone

,

Lučko kolona

,

stanje na cestama HAK

Zbog gustog prometa na dionici autoceste A 1, između Zagreba i Jastrebarskog, vozi se u koloni, otežano, kolona vozila duga je oko 6 kilometara a kreće se usporeno već na Zagrebačkoj obilaznici (A 3) od čvora Jankomir prema naplatnoj postaji Lučko, izvijestio je u 10 sati Hrvatski auto-klub.

Na gotovo svim važnim cestovnim pravcima prema moru promet je pojačan, na nekim dionicama i gust. Ističe se autocesta A 1, od Zagreba prema Karlovcu, te dalje prema Dalmaciji, Istri i primorju, autocesta A2, Zagreb-Macelj cijelom dužinom u smjeru Zagreba, na staroj karlovačkoj cesti, duž Jadranske obale, Ličke magistrale, te na prilaznim cestama turističkih središta.

Na graničnim prijelazima Macelj i Metković na ulaz u Hrvatsku čeka se oko 30 do 45 minuta. Promet je pojačan i na graničnim prijelazima Goričan, Bregana, Rupa, Pasjak, Plovanija i Kaštel. Moguća čekanja su oko 15 do 20 minuta.

Trajekti plove prema redu plovidbe, uz pojačan promet u trajektnim lukama i pristaništima prema otocima.(hina/metro-portal)

10.07.2010. 09:08:42
Novi komentar
nužno
nužno