« Život
objavljeno prije 1 godinu
EHHH...

Tri razloga zašto se On ne javlja nakon prvog spoja

Nakon nekog vremena shvaćate da osoba s kojom ste proveli par predivnih sati ne dijeli isto mišljenje kao i vi... a ovo su mogući razlozi

Sve je prošlo naizgled dobro, ali...
Sve je prošlo naizgled dobro, ali... (Arhiva)
Više o

prvi spoj

,

muškarci

Prvi spoj s potencijalnim frajerom prošao je i više nego dobro, vaše su nade porasle, već razmišljate što ćete obući na drugi spoj, a on... se ne javlja.

Vi se, naravno, ne želite javiti prvi, pa prolaze sati i dani, a vama ni pisma ni razglednice... pa se pitate što ste napravili pogrešno da vas je ostavio da ovako visite nad provalijom.

Ipak, nakon nekog vremena shvaćate da osoba s kojom ste proveli par predivnih sati ne dijeli isto mišljenje kao i vi...

Stoga, evo tri najčešća razloga zbog kojih se muškarci ne javljaju nakon prvog spoja: 

Niste dovoljno privlačni - ovo je najčešći razlog ignoriranja nakon prvog spoja. Nisu zainteresirani za daljnje viđanje jer niste odgovarali nekim njihovim kriterijima. Vaši statovi, planovi za budućnost pa do banalnih stvari do načina na koji razgovarate, nešto im nije pasalo. 

Ostavlja otvorene opcije - klasična šema, zapravo se viđa s nekom drugom, ali i dalje peca u nadi da će naći bolju... ovo može zvučati veoma grubo, no često je baš to prava istina o situaciji u kojoj se nalazite. Vi ste mu bili pokus pomoću kojeg je želio utvrditi je li mu dovoljno dobro s onom koju trenutno viđa.

Zaboravio... - obaveze su ga ubile i nije se sjetio javiti... Ma koliko ovo zvučalo kao pravi klišej, ali neki su muškarci zaista toliko zauzeti poslom, obiteljima ili hobijima koji im oduzimaju svu pažnju i slobodno vrijeme. Oni najčešće nisu trenutno ni spremni za ozbiljnije odnose dok ne "očiste" svoj dnevni raspored. 

13.10.2019. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno