« Kultura
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
DOĐITE

Trešnjevački dječji karneval 19. 2. u Cekateu

U programu sudjeluje dječji zbor, CIRKORAMIN dječji inkubator sa demonstracijom vještina, te predstava SPORTIVO udruge RAZBIBRIGA

Dođite na Trešnjevački dječji karneval
Dođite na Trešnjevački dječji karneval (Cekate)
Više o

Cekate

,

Trešnjevački dječji karneval

I ove godine, već tradicionalno, pozivamo naše male sugrađane da zablistaju u vlastitim maštovitim kreacijama u velikoj dvorani Cekate-a, pod svjetlima pozornice.

No prije samog predstavljanja nagrađenih maski, zabaviti ćemo se uz program na pozornici. U programu sudjeluje dječji zbor, CIRKORAMIN dječji inkubator sa demonstracijom vještina, te predstava SPORTIVO udruge RAZBIBRIGA.

Za najoriginalnije kostime i maske pripremljene su zanimljive nagrade, a jedan od donatora je i Algoritam. Balone donira Balon centar. Zanimljive nagrade nam je pripremila i izdavačka kuća Mala zvona, sa svojim predivno ilustriranim slikovnicama i knjigama.. I još, nekoliko specijalnih nagrada za najbolju masku: ulaznice za veliki "Karnevalski spektakl u Lisinskom" 25.2. u društvu popularne Colonije!

Ne zaboravite, kod nas se potiče kreativnost, te se nagrađuju oni najsamostalniji i najmaštovitiji, koji će naprosto od priručnih i pronađenih materijala i za malo novaca napraviti čudo.

Istovremeno, u galeriji se može pogledati izložba plakata sa dosadašnjih fašničkih zbivanja cekate-a, te radovi nastali na cekateovim radionicama oslikavanja maski.

Nakon svega, slijedi krafna za svako dijete.

Ulaznica za program u dvorani: 20 kn
Rezervacije ulaznica na tel. 3027 411 (od 5.2.2017.)

PROGRAM:

Od 16 sati: radionica oslikavanja maski za djecu i roditelje

Od 17 sati: žiriranje za najmaske

Od 18 sati: program u dvorani (Cirkoramin inkubator, dječji zbor, Udruga Cirkorama s predstavom „SPORTIVO")

13.02.2017. 12:01:00
Novi komentar
nužno
nužno