« Biznis
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
WMF 2010

Treći Weekend Media Festival najavljuje prave poslastice!

Weekend Media Festival ponovno će okupiti domaću medijsku kremu i atraktivne predavače

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (WMF)
Više o

Weekend media festival

,

VMA

,

izvanzemaljci Otočec

,

A2

,

Brnjak

Iako još, neupitno, u „dječjim godinama" (uskoro slavi treći rođendan!), Weekend Media Festival može se pohvaliti zaista impresivnim brojkama - u prve dvije godine održavanja okupio je više od 5 000 sudionika iz svih zemalja okruženja, najzanimljivija imena svijeta medija, marketinga i PR-a, a pratilo ga je i 500-tinjak domaćih i regionalnih novinara. Uvijek pod motom „Bolji, veći, zanimljiviji, zabavniji", ovogodišnji Festival najavljuje prave „poslastice".

U Rovinj ovoga rujna dolaze: Pete Radovich, američki sportski producent hrvatskih korijena i dobitnik 18 Emmyja, Jon Williams, chief digital officer Gray EMEA-a i član žirija ovogodišnjeg Cannes Lions International Advertising Festivala te Andrew Keen, autor knjige The Cult of the Amateur i jedan od najvećih svjetskih kritičara interneta.

Uvijek intrigantni paneli donijet će pak rasprave o jutarnjem radijskom programu, digitalizaciji televizije, fashion i teen medijima, ali i o mitskom, još neodgovorenom „Što klijenti zaista žele i očekuju od agencija?". A i zabava je zajamčena, tri velika partyja rasplesat će vas do ranih jutarnjih sati.

Weekend je mjesto koje ove godine ne smijete propustiti!

Detaljnije o predavačima: http://www.weekendmediafestival.com/weekend2010/hr/predavaci2010

26.08.2010. 13:31:27
Novi komentar
nužno
nužno