« Iza ogledala
objavljeno prije 4 godine i 9 mjeseci
HMM :)

Treći svjetski rat upravo počinje?

Da, proročanstava o Trećem svjetskom ratu ima napretek, no mi smo se odlučili za biblijskog proroka Ezekiela i sleeping propheta Edgara Caycea jer se njiove riječi neugodno točno ostvaruju

Treći svjetski rat na vratima?
Treći svjetski rat na vratima? (Screenshot YouTube)
Više o

Rusija

,

Biblija

,

Damask

,

Treći svjetski rat

,

baba Vanga

,

Ezekiel

,

Edgar Cayce

,

sleeping prophet

Treći svjetski rat počet će u Damasku, a sudbina svijeta bit će u rukama Rusije, rekao je biblijski prorok Ezekiel davnih dana (naravno, spominjući države koje su tada postojale), a vrlo sličnu priču ispričao je sleeping prophet Edgar Cayce.

Naravno, prema njegovim proročanstvima Treći svjetski rat bit će drugačiji od svih dosadašnjih, što možemo i sami zaključiti. Kako je baba Vanga predvidjela, Treći svjetski rat počet će 2010. godine, što korespondira s čudesima koja su se počela događati na Internetu (od Anonymousa nadalje) i koja definitivno nije lako opisati kad si nepismena seljanka iz bugarske selendre.

Edgar Cayce, američki mistik koji je svoja proročanstva davao u transu (zbog čega je i nazvan sleeping prophet) često se naslanjao na biblijska proročanstva, a kako je Sirija jedna od kolijevki civilizacije, nije čudo da se vrlo često spominje. 

Trenutna situacija prilično je konfuzna, no zapravo se jasno vide neke stvari - Rusija traži svoje mjesto pod suncem supersila, zove Kinu u pomoć (nosači aviona na putu su u Sredozemlje), Bashar al-Assad oduvijek podržava Hezbollah u Libanonu (koji je iranska ekspozitura za nanošenje štete Izraelu), a Rusija i Iran su dogovorili suradnju u uništenju ISIL-a (Iran ima sličan dogovor sa SAD u Iraku).

Čini se komplicirano, no kad istim nebom lete američki i ruski avioni koji gađaju različite ciljeve, samo slijepac ne bi primjetio da je situacija vrlo, vrlo napeta i da Treći svjetski rat ne zvuči tako sumanuto i nemoguće ...

04.10.2015. 14:01:00
Novi komentar
nužno
nužno