« Biznis
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
OBAVEZNO!

Treći Dan kreativnog biznisa - Do dna i nazad

I kada padnete i propadnete, možete se ponovno dići i uspjeti! Stoga, ne propustite predavače koji će vam ispričati kako je sve moguće

3. Dan kreativnog biznisa
3. Dan kreativnog biznisa (Kreativna vjeverica)
Više o

uspjeh

,

Neuspjeh

,

Dan kreativnog biznisa

,

predavači

,

hotel Palace

Za uspjeh je vrlo često potreban - neuspjeh, naučili su nas mnogi danas slavni poduzetnici. Mnogi su pokrenuli projekte koji su zbog razno raznih prepreka propali, no to ih nije spriječilo da pronađu novu snagu i ideje, krenu u nove projekte i postanu iznimno uspješni. Neuspjeh nas doista može itekako puno toga naučiti i upravo iz tog smo razloga 3. Dan kreativnog biznisa odlučili posvetiti ovoj poduzetnicima bliskoj temi.

Na pitanje ima li projekata koji nisu uspjeli, Saša Cvetojević, direktor uspješne tvrtke Insako i jedan od najistaknutijih poslovnih anđela u udruzi Crane, kratko je i ponosno odgovorio: „Da, naravno i upravo će još jedan propasti!" Upravo zbog toga, Saša je predavač kojeg s nestrpljenjem čekamo čuti.

Dvije poznate i vrlo uspješne dame - Jelena Veljača i Mirna Berend, ispričat će nam kako je biti uspješna spisateljica, scenaristica, kolumnistica i autorica vlastitih knjiga, odnosno u Mirninom slučaju: kako je poznata voditeljica postala kreatorica nakita kojeg žene obožavaju.

Dragan Munjiza, nekadašnji direktor Atlantic Grupe, Gastro Grupe i predsjednik uprave Konzuma, danas uspješan konzultant, ispričat će kako je poslovao sa ljudima koji nisu uspjeli i objasniti zašto neki projekti neupijevaju, koliko god se trudili, dok drugi odmah postižu uspjeh.

I kada padnete i propadnete, možete se ponovno dići i uspjeti! Stoga, ne propustite predavače koji će vam ispričati kako je sve moguće. Osigurajte svoje mjesto u dvorani zagrebačkog hotela Palace, 20. lipnja s početkom u 18 sati.

Svaka ulaznica nosi brojne benefite, stoga je njihov broj ovoga puta ograničen.

Osigurajte svoju na vrijeme.

Stvara(j)mo posao zajedno!

www.kreativni-biznis.com/3dan-kreativnog-biznisa.html

07.05.2013. 18:02:42
Novi komentar
nužno
nužno