« Hi-tech
objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana
SAVJETI

Trebalo bi kupiti Windowse i Office na sniženju

Nadogradite PC na Windows 11 i uzmite Microsoft Office 2021 već od 10 eura na zimskoj rasprodaji

Što se nudi i po kojim cijenama?
Što se nudi i po kojim cijenama? (Arhiva)
Više o

sniženja

,

softver

,

Windows 11 Professional

,

Microsoft Office Professional 2021

Želite li u Novoj godini ostvariti nove osobne i profesionalne ciljeve? Možda ih ne možete ostvariti baš zbog visoke cijene Microsoftovih alata, koja je za mnoge previsoka. Stoga Keysfan zimska rasprodaja nudi dobru priliku za kupovinu Microsoft Officea i Windowsa po sniženoj cijeni.

Na ograničeno vrijememožete dobiti Microsoft Office Professional 2021 za samo €27,75, što je puno manje od uobičajenih €299€. Samo jednom kupnjom dobit ćete i osam vrhunskih Microsoftovih aplikacija koje će vam pomoći u svakodnevnom poslovanju i podržati vaše radne napore.

Ne propustite priliku za veliku uštedu na iznimno popularnom paketu aplikacija koje vam mogu pomoći i u velikim i u malim projektima. A ako naletite na bilo kakav problem, korisnička služba je spremna.

 

Microsoft Office za 62% popusta uz kupon kod: BKS62

Kada su u pitanju računala, postoji mnogo varijabli koje mogu poboljšati ili otežati vaše računalno iskustvo. Ako se borite sa svojim nešto starijim računalom, može biti nešto tako jednostavno kao što vam treba novi operativni sustav. Najnoviji Windows operativni sustav je Windows 11 Pro, a ima mnogo vrijednih novih značajki koje mogu unaprijediti i pojednostaviti vaš rad i osobni život. Srećom, sada je dostupan po povoljnijoj cijeni. Možete doživotni pristup Windows 11 Professional dobiti za samo 13.63€ (redovna cijena 199€) tijekom Zimske rasprodaje. 

Veliki popust na Windowse uz kupon kod BKS50

 

62% popusta na popularne pakete uz kupon kod: BKS62

 

popusta na još Windowsa uz kupon kod: BKS50

Keysfan služi već nekoliko godina. Keysfan uvijek na prvom mjestu održava koncept kupca i kupcima donosi najbolje proizvode i usluge. Kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, Keysfanov postupak kupnje jednostavan je i lak za rukovanje. Nakon naplate, aktivacijski kod softvera i detaljne upute za instalaciju bit će poslani u vaš poštanski sandučić u roku od nekoliko minuta. A u procesu instalacije i korištenja, korisnici se u bilo kojem trenutku mogu obratiti Keysfan profesionalnom timu korisničke službe ako imaju bilo kakvih pitanja, koji je online 24/7 (kontakt email: Support@Keysfan.com). Ako želite znati više o Keysfanu, kliknite na stranici gore. 

18.01.2024. 13:01:00
Novi komentar
nužno
nužno