« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
SRAMOTA

Totalna katastrofa Dinama, Lyon pobijedio 7:1

Jurčićevi igrači su u drugo poluvrijeme ušli kao da ih je netko u svlačionici mlatio, a ne hvalio zbog sjajnog prvog poluvremena

Sramotan poraz na Maksimiru
Više o

Liga prvaka

,

Dinamo Lyon

,

Gomis

Dinamo je zadnju utakmicu ovogodišnje Lige prvaka počeo muški, snažno, nadigravao se s Lyonom bez srama. Čak i kad je Leko, vlastitom glupošću, zaradio dva žuta u samo 27 minuta, situacija nije izgledala katastrofalno, dapače.

Plavi su poveli s igračem manje, Beqiraj je iz drugog plana uletio pred Llorisa, topovski opalio, a Lloris maestralno obranio. Bećo je dobio ponovno loptu u noge, odapeo još jednom, no golman Lyona je i to skinuo. No, akciju je dobro pratio Kovačić i ubacio za 1:0.

Nažalost, Dinamo nije izdržao do kraja poluvremena, ubačaj s lijeve strane glupo se odbio od Vrsaljkovog koljena, prevario Kelavu i Gomis je samo ugurao loptu u mrežu.

Što je Remi Garde rekao svojim lavovima na poluvremenu ne znamo, no uragan na početku drugog poluvremena pomeo je Dinamo. U prvih sedam minuta Lyon je ubacio tri gola kao od šale, nastavio masakr zabivši još tri od 64. do 77. minute. Tada su Francuzi stali, Ajax je gubio u Amsterdamu od Reala dovoljno da Lyon ode dalje pa su poštedjeli plave daljnjeg poniženja.

Europska avantura Dinama završila je bez boda na kontu, s tri postignuta gola i dvadeset i dva primljena, najviše u povijesti Lige prvaka ...

07.12.2011. 22:55:08
Novi komentar
nužno
nužno