« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
POLJUDSKI PAŠNJAK

Torcida performansom opet oprala Upravu Hajduka

"Oš u Nadzorni odbor? Oču netijače. Dašta ću rodijače. Nega kume. Meti pajdo i mene."

(Vladimir Dugandžić/Cropix)
Više o

Hajduk

,

Poljud

,

Torcida

,

Željko Kerum

,

performans Torcida

,

ovce

,

Nadzorni odbor Hajduk

,

Uprava Hajduk

Pripadnici Torcide i malih dioničara Hajduka današnjim performansom pred poljudskim stadionom još su jednom, humoristično kao i uvijek, 'kritizirali' upravu voljenog kluba.

Izražavanje nezadovoljstva stanjem u Hajduku ovaj put je na pravi cirkuski način prikazalo realni cirkus kojem je splitski klub već neko vrijeme izložen.

Pred stadion na Poljudu dovedeno je pet ovaca i to s Paga. Kako piše Jutarnji list, ovce su vlasništvo malog dioničar Hajduka Danijela Škunce.

Ekipa koja je 'čuvala ovce' kaže kako su one kandidati s liste za NO Hajduka jednog od malih dioničara dodajući kako udruge za zaštitu životinja ne moraju brinuti jer se o vunastim performerima dobro brinu.

Poljudske ovčice su, osim na vrhunsku ispašu, došle kako bi ismijale sadašnju Upravu i Nadzorni odbor, aludirajući svojom prisutnošću i transparentima, na članove Nadzornog odbora koji se bez pogovora pokoravaju volji gradonačelnika Željka Keruma.

Hajdukovi čelnici, javlja Jutarnji, nisu se ukazali iako se performans događao ispod prozora njihovih kancelarija. Prosvjednici su se razišli nakon što je na Poljud došla policija i legitimirala prisutne, a performerice su vraćene na Pag.

17.11.2009. 15:44:30
Novi komentar
nužno
nužno