« Spektakli
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
TOP GEAR LIVE

Top Gear Live najave voditelja showa

'Ako će James navigirati do Zagreba Top Gear Live će završiti u Zanzibaru!', šali se Jeremy Clarkson u najavi zagrebačkog izdanja ovog spektakla

Spektakl je garantiran!
Spektakl je garantiran! (Top Gear)
Više o

ulaznice

,

Arena Zagreb

,

James May

,

cijena ulaznica

,

Jeremy Clarkson

,

Top Gear Live

,

Richard Hammond

'Strašno se veselim što dovodimo Top Gear Live po prvi puta u Zagreb. Osim ako nas James neće navigirati do tamo, jer u tom se slučaju nadam da će publika uživati u show-u u Zanzibaru', izjavio je Jeremy Clarkson, jedan od trojice voditelja Top Gear Live showa koji ćemo 3. srpnja gledati u zagrebačkoj Areni.

Top Gear Live oživio je planetarno popularnu BBC-evu emisiju zajedno s nevjerojatnim kaskaderskim timom, nekim od najljepših automobila na svijetu, nečuvenim izazovima, voditeljima Jeremyem Clarksonom, Richardom Hammondom i Jamesom Mayem, te legendarnim vozačem Stigom.

U Areni Zagreb će se 3. srpnja održati se dva show-a, u 18 i 21.30 sati, a ulaznice za oba showa su u prodaji.

'Napokon dovodimo svoj live show u Hrvatsku! Uistinu ne znam što ćemo sve tamo izvoditi, ali garantiram da će biti posebno. Ono što možemo obećati divovske su eksplozije, zastrašujući kaskaderski podvizi i veličanstveni line up nevjerojatno skupih automobila... da ne spominjem uobičajene 'zajebancije', sudare i naše argumente", izjavio je Clarkson.

U posljednjih 12 mjeseci Top Gear Live bio je na svjetskoj turneji u Velikoj Britaniji, Australiji, Južnoj Africi i Rusiji, uz rekordnu brojku od 58 tisuća posjetitelja na Nacionalnom stadionu u Varšavi, tijekom posjeta Poljskoj u rujnu prošle godine.

'Čuo sam da je Zagreb čudesan grad i drago mi je što tamo dovodimo show u srpnju. Nažalost, rekli su mi da moram povesti dvojicu svojih idiotskih kolega. To je tako, ne možeš imati sve', komentirao je May.

'Jedva čekam da naša live turneja zatutnji u Zagrebu i napravi odličan show! Bit će sjajno! Vjerojatno neće biti gromova, samo sam htio reći nešto zanimljivije od 'pažljivo izvući E71 i pronaći parkirališno mjesto'', našalio se Hammond.

Arena Zagreb, u kojoj će se održati ova auto-moto ekstravaganca, ima kapacitet od osam tisuća sjedećih mjesta, a obožavatelji će sa svakog mjesta imati odličan pogled na zvijezde i njihove automobile.

Cijene ulaznica za oba show-a kreću se od 240 do 950 kuna, ovisno o odabranom mjestu u Areni, a kupiti se mogu na prodajnim mjestima Eventima te Petrol postajama, dok se online kupovina može ostvariti preko www.eventim.hr.

Do sada ih je prodan popriličan broj, pa se savjetuju obožavatelji da svoje ulaznice osiguraju na vrijeme kako ne bi propustili ovaj jedinstven show. 

12.05.2014. 11:56:00
Novi komentar
nužno
nužno