« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
IMALI ISTOG UČITELJA?

Tko je bolji s engleskim – Kosor ili Bandić?

VIDEO - "Yes, of course" je bio jedini ispravan i poželjan odgovor, ali sugovornik premijerke, kao i mnogi, pao je na osmjeh i šarm

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (YouTube/Boris Kovačev/Cropix)
Više o

engleski

,

Jadranka Kosor

,

Stefan Füle

Nakon što se premijerka Jadranka Kosor u četvrtak susrela s povjerenikom za proširenje Europske unije Štefanom Füleom na YouTubeu je osvanuo video koji bi mogao ugroziti popularnost Milana Bandića na popisu domaćih političkih 'poliglota'.

Video s razgovorom Kosor i Fülea osvanuo je na YouTubeu, a prije toga objavila ga je slovenska WPN televizija.

Füle je premijerku Kosor pitao dolazi li često u Bruxelles, a ona mu je na to odgovorila "No meni tajms. Bikaz ajm stil duing ... najn mants prajminister".

Za one koji nisu razumjeli Kosor je, vrlo nevješto, vjerojatno željela reći kako je u Bruxelles došla "ne mnogo puta", opravdavši to činjenicom da "još uvijek radi kao premijerka devet mjeseci".

No, europski povjerenik nije se dao smesti pa je, nesumnjivo po uzoru na slovenskog premijera Pahora, pokleknuo pred šarmom premijerke koja ga je u ostatku razgovora obasipala osmjesima i potvrdnim gestikulacijama uz pokoji, srećom razumljivi, "Yes, of course".

Koliko je premijerki bilo jasno što Füle govori teško je razaznati, ali kako se radi o eurointegracijama nema razloga sumnjati da je "Yes, of course" u očima Jadranke Kosor jedini ispravan i poželjan odgovor.

26.03.2010. 11:44:57
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Hrvoje
    26.03.2010. 12:18
    hahahahahahaha xD
Novi komentar
nužno
nužno