« Fun
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
gutači

Tko će brže pojesti pizzu?

Dvoboj titana: Kobayashi pojeo više pizza od Chestnuta

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Takeru Kobayashi

,

Joey Chestnut

Višestruki prvak u brzom jedenju hot dogova Japanac Takeru Kobayashi pobijedio je svog vječnog suparnika Joeyja Chestnuta, ali ovoga puta u novoj disciplini - brzom jedenju pizza.

Kobayashi, šesterostruki prvak svijeta u proždiranju hot dogova, pojeo je 5 cijelih i tri četvrtine pizze za šest minuta natjecanja. Chestnut ih je pojeo 5 i četvrtinu.

Njih su dvojica najpoznatija po svojim titanskim okršajima svakog 4. srpnja na tradicionalnom brzom jedenju hot dogova na Coney Islandu u New Yorku.

Chestnut je peterostruki prvak, s tim da je pobijedio Kobayashija zadnje dvije godine. Lani je natjecanje završilo u pripetavanju nakon što su obojica pojela 59 hrenovka u pecivu za 10 minuta.

Ovoga puta jeli su pizze s kobasicama, salamom i sirom, u obliku štruce. Svaka od takvih pizza teži oko kilograma. Natjecanje je sponzorirao Pizza Hut, a održano je u kalifornijskom gradu Culveru.

"Želio sam dokazati da sam prvak. A prvak će prihvatiti svaku bitku", rekao je Kobayashi.

Chestnut će priliku za popravni imati za nešto više od mjesec dana kada će se njih dvojica ponovo ogledati u staroj disciplini. (hina/metro-portal)

 

31.05.2009. 09:38:52
Novi komentar
nužno
nužno