« Televizija
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
PREPORUKE

Tjedni program serija na AXN Adria od 23. do 29. rujna

Tjedan otvara kultni horror Hostel pretvoren u seriju, a zatvara ga spektakularni Spartak: Krv i pijesak

Bez granica ide ponedjeljkom
Bez granica ide ponedjeljkom (AXN)
Više o

serije

,

filmovi

,

Bez granica

,

AXN Adria

,

NCIS LA

,

horror Hostel

HOSTEL

Ponedjeljak, 23.9. u 22:00

Grupica bezbrižnih studenata na proputovanju Europom prema preporukama posjećuje Bratislavu nadajući se provodu iz snova. Međutim, u trenutku kad su shvatili da su namamljeni u međunarodni lanac snuff filmova već je sve kasno.

Kultni horor "Hostel" režirao je jedan od najhvaljenijih režisera i scenarista žanra Eli Roth.

NCIS: LA IV (ep. 17)

Utorak, 24.9. u 21:00

Sam se boji za sigurnost svoje obitelji kad je njegova žena pozvana da se priključi CIA-inom prikrivenom slučaju nakon što se pokazalo da je povezan sa Sidorovim i njegovim ukradenim atomskim oružjem.

BEZ GRANICA (ep. 3)

Četvrtak, 26.9. u 21:00

Talijanska detektivka Eva Vittoria otkriva čudan patern u umorstvima kada bogati kolekcionar umjetnina umre od tajanstvenog virusa. Istraga vodi tim do grupe lopova koji ciljaju biznismene I testiraju efekte radioaktivnog polonija. Sukob s ubojicom dovodi grupu u opasnost od trovanja radioaktivnim tvarima.

STARSKY & HUTCH

Petak, 27.9. u 21:00

Akcijska komedija "Starsky & Hutch" iz 2004. radnjom zapravo čini prethodnika kultnog serijala i prikazuje susret i prvi slučaj dvojice detektiva iz Bay Cityja. Starsky i Hutch detektivi su Odjela za narkotike koji pokušavaju privesti pravdi trgovce drogom. U Kaliforniji se pojavljuje vrsta kokaina koje policijski psi ne mogu nanjušiti, a nova kriminalni bossovi zasobom ostavljaju krvavi tra.

SPARTAK: KRV I PIJESAK (ep. 1)

Nedjelja, 29.9. u 22:00

Nakon sukoba s nadređenima Spartak bježi iz Rimske vojske i nakon dugog puta vraća se kući. Povratak je ipak bio kratkog vijeka jer ga rimski vojnici zarobljavaju i bacaju u roblje, osuđujući na sigurnu smrt u gladijatorskim igrama. Ipak, na čuđenje svih Spartak u Areni pobjeđuje brojčano nadmoćnog neprijatelja. Sljedeći dan močni Batiatus nudi da ga otkupi I priključi svojoj školi za gladijatore.

23.09.2013. 08:31:00
Novi komentar
nužno
nužno