« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Tjedni program kluba Purgeraj

Small house brown 23.09. i Flyer 24.09.

Više o

Purgeraj

,

noćni život

,

zagreb-info

Srijeda: SMALL HOUSE BROWN 23. 09. 2009.

Sve što ste do sada od njih vidjeli stiže omotano decenijskom pržionom i beskompromisnim rock & roll-om! Za one koji se još nisu počeli sramiti što ih ne znaju evo malo zadaće. Small House Brown, u svojoj bogatoj desetogodišnjoj karijeri postali su sinonim pravog zagrebačkog blues benda i kao takvi uvijek imaju posebno mjesto u klubu Purgeraj! U svojim interpretacijama najznačajnijih majstora i stvaralaca bluesa, Small House Brown odiše energijom koja publiku vodi na ulice New Orleansa, Memphisa, Chicaga, San Francisca, Austina, itd.

Kroz svirku  "Smolići"  isprepliću note pjesama blues velikana kao što su: Elmore James, Robert Johnson, Muddy Watters, J. L. Hooker, Willie Dixon, Stivie Ray Vaughan, B. B. King itd! Smolići su home bend blues večeri u našem klubu i kao takvi imaju čast razvaliti i ovu srijedu u Purgeraju!   

Ulaz je slobodan, koncert počinje u 22.30h.

After by dj Toni!

Četvrtak: FLYER 24. 09. 2009.

U sklopu rujanskih svirki kojima otvaramo novu klupsku sezonu dolaze nam uvijek rado viđeni Flyeri, odličan bend koji uskoro najavljuje i novi album! Dođite u Purgeraj na odličan groove party ispunjen hrpom poznatih hitova i dobrom energijom!

Flyer je prisutan na sceni mladih bendova od davne 1996. godine te sadašnju postavu čini čak sedam članova. Iako ih u biti i ne treba predstavljati reći ćemo samo da su od prelaska praga koji vodi do slave izdali dva albuma ("Epopeja" i "Iluzija"), surađivali s Lisicom, Hoykom, snimili nekoliko spotova i dobrano protresli radio i tv eter. Sve to kao da im nije dovoljno, pa nastavljaju neumorno promovirati drugi album, nove pjesme ali i iznova definirati hrvatski pop.

Vremenom su postali i koncert majstori dobre zabave začinjene modnim detaljima vrlo opuštenog kroja što ih naravno smjesta dovodi na pistu Purgeraja! Nakon nekoliko mjeseci zaslužene pauze, dođite ponovo u Purgeraj i uživajte u vrhunskom hrvatskom popu!

Ulaz je slobodan, koncert počinje u 22.30h.

PETAK 25. 09. 2009. u 22h

DJ SANJA PANDURIĆ - ulaz 15kn

SUBOTA 26. 09. 2009. u 22h

DJ UNCLEFUNK & Mr. WOLF - ulaz 15kn

 

24.09.2009. 14:40:00
Novi komentar
nužno
nužno