« Horoskop
objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci

TJEDNI HOROSKOP 20. - 26. prosinca

Fotografija vijesti
Više o

tjedni horoskop

,

Ovan horoskop

,

Bik horoskop

,

Blizanci horoskop

,

Rak horoskop

,

Lav horoskop

,

Djevica horoskop

,

Vaga horoskop

,

Škorpion horoskop

,

Strijelac horoskop

,

Jarac horoskop

,

Vodenjak horoskop

,

Ribe horoskop

Ovan (21.3. - 20.4.)

LJUBAV: Iskoristite praznike za druženje s obitelji i uživanje u toploj blagdanskoj atmosferi, jer ćete nakon Božića neko vrijeme biti prilično odsutni. Bilo bi dobro kad bi mogli otići na neki kraći put s obitelji. 

POSAO: Trenutno ste jako fokusirani na posao i karijeru, koji vam uzimaju većinu snage i vremena. Položaj planeta ukazuje na velike promjene na radnom mjestu, čak i dobru mogućnost za potpunu promjenu karijere..

ZDRAVLJE: Prilično dobro, makar bi vam trebalo malo odmora.

 

 

Bik (21.4. - 21.5.)

LJUBAV: Potražit ćete mir u krugu obitelji, jer obzirom na promjene koje vam se događaju to je još jedino mjesto na kojem se osjećate smireno i opušteno. Kao konzervativan znak ne volite baš promjene, no teško ćete ih izbjeći.

POSAO: Dobro odrađen posao dolazi na naplatu, što će se odraziti ili na vaš položaj ili na plaću. U svakom slučaju bit ćete zadovoljni i prevladati paniku od promjena koje se neminovno približavaju.

ZDRAVLJE: Dobro, pripazite na ozljede .

 

Blizanci (22.5. - 21.6.)

LJUBAV: Praznici su idealno doba kada najbolje možete iskazati svoju druželjubivu prirodu i družiti se s obitelji i prijateljima do mile volje. Dajte si oduška, zaslužili ste odmor i dobar provod, samo nemojte pretjerati.

POSAO: Ma kako to trenutno izgledalo, financije će vam se popraviti i to brže nego što očekujete. Puni ste ideja vezanih za posao, potrudite se samo da ih ne zaboravite tijekom praznika, i odmah krenite u realizaciju.

ZDRAVLJE: Pripazite na prehranu.

 

Rak (22.6. - 22.7.)

LJUBAV: Mala gužva u vašoj opoziciji Jarcu potaknut će vas na rješavanje nekih problema s bližnjima koje odgađate već neko vrijeme. Razgovor i druženje mogu vam otkriti kako popraviti neke pogreške .

POSAO: Jednako ponašanje bilo bi poželjno i na poslu, jer ćete opuštenim razgovorom s kolegama u ovo predblagdansko doba lakše riješiti nagomilane nesuglasice i krenuti u novu godinu s čistim računima i zdravim odnosima.

ZDRAVLJE: Moguće su prehlade i glavobolje, utoplite se.

 

Lav (23.7. - 22.8.)

LJUBAV: Konjunkcija Venere s Chironom na opoziciji vašeg znaka ispunit će vas ljubavlju vaših bližnjih, što će djelovati bolje od bilo kojeg lijeka. Dozvolite djetetu u sebi da izbije na površinu i uživa u praznicima.

POSAO: Iako se svi spremaju na praznike, vama je glava puna sjajnih poslovnih ideja i inovacija koje biste željeli što prije uvesti na poslu. Procijenite koja je najizvodljivija i započnite s pripremama odmah.

ZDRAVLJE: Umor vas je gotovo potpuno savladao, odmorite se.

 

Djevica (23.8. - 22.9.)

LJUBAV: Zabrinutost zbog posla odrazit će se na vaš obiteljski život, jer se nikako ne možete otresti zabrinutih misli. Obitelj će vas pokušati razvedriti i ubaciti u praznično raspoloženje, no to ima neće biti lako.

POSAO: Uobičajeno zabrinute Djevice u trenutnoj gospodarskoj situaciji imaju još i više muka, jer sve shvaćaju prilično osobno. Vrijeme je da naučite kako napraviti više korištenjem manje resursa, što će vas oraspoložiti. 

ZDRAVLJE: Previše stresa, počnite vježbati .

 

Vaga (23.9. - 22.10.)

LJUBAV: Vrijeme je da naučite kako zaboraviti prošlost i prestati tegliti emocionalnu prtljagu sa sobom. Sjećanja koja dopiru do djetinjstva kvare vam inače dobro raspoloženje i odnose s bližnjima i obitelji.

POSAO: Kao i u privatnom životu, opterećuje vas razmišljanje o pogreškama koje ste napravili ove godine. I u ovom aspektu života trebali biste početi učiti na vlastitim greškama i početi ih promatrati kao izvor iskustva i mudrosti.

ZDRAVLJE: Sjetno raspoloženje djelomično je posljedica stalne iscrpljenosti.

Škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Ovaj tjedan pruža vam mogućnost ispravljanja nekih grešaka kojima ste povrijedili bližnje i obitelj. Uronite u praznično raspoloženje uz drage osobe i na taj način izliječite stare rane koje su počele ponovno boljeti.

POSAO: Bilo bi najbolje kada biste se mogli koncentrirati isključivo na zbrajanje godišnjih rezultata, bez emocionalnog angažmana. Pokušajte hladnom glavom doći do kvalitetne analize propuštenih prilika.

ZDRAVLJE: Dobro, opustite se i uživajte.

 

Strijelac (22.11. - 21.12.)

LJUBAV: Kako je Mars još uvijek u vašem znaku, i dalje ste impulzivniji i nestrpljiviji nego inače. Agresivnost vam stvarno nije potrebna u odnosima s obitelji, pa se pokušajte savladati i ponašati se mirnije.

POSAO: Posao vam je trenutno na prvom mjestu, i u njega ulažete veći dio energije. No, to se i vidi na vašoj financijskoj situaciji koja je bolja nego što bi okolnosti mogle dati naslutiti, pa samo tako dalje, rezultati će biti još i bolji.

ZDRAVLJE: Višak energije izbacite kroz fizičke aktivnosti.

 

Jarac (22.12. - 20.1.)

LJUBAV: Promjene položaja planeta u vašem znaku tjeraju vas na figurativno čišćenje ormara. Riješite se svega što vam više ne treba, pa makar to uključivalo i neke ljude koje ste do sada smatrali bliskima.

POSAO: Slične ideje padaju vam na pamet i u poslovnom smislu, što bi značilo da ćete se riješiti nekih poslova koji su vas opterećivali tijekom godine i uzimali vam vrijeme koje ste mogli iskoristiti kvalitetnije.

ZDRAVLJE: Polako usporite tempo, pazite na grlo.

 

Vodenjak (21.1. - 18.2.)

LJUBAV: Najviše će vam odgovarati provoditi praznično vrijeme u društvu obitelji, iako vam ni prijatelji neće biti daleko. Budite otvoreni na njihove sugestije i uživajte koliko god možete u odmoru.

POSAO: Kraj godine je obično vrijeme svođenja računa, no jednako tako moguće je i započinjati nove stvari. Ovaj period bit ćete neuobičajeno intuitivni, tako da bi bilo dobro da dobro zapamtite svoje ideje.

ZDRAVLJE: Prilično dobro.

 

Ribe (19.2. - 20.3.)

LJUBAV: Puni ste ljubavi, no prvo naučite voljeti sebe kako biste tu svoju ljubav mogli izraziti i drugima. Opustite se, meditirajte i uspjet ćete pomoći svom poljuljanom samopouzdanju, naročito ako prihvatite ljubav obitelji.

POSAO: Iako je praznični tjedan, dobit ćete nekoliko sjajnih poslovnih ideja, a novi prijatelj ili poslovni partner pokazat će se vrlo snažnim saveznikom, tako da ćete nadići nervozu što neke stvari idu sporije nego što biste željeli.

ZDRAVLJE: Dobro, pripazite na prehranu. 

 

Godišnji horoskop za sve znakove nalazi se ovdje.

21.12.2008. 13:54:00
Novi komentar
nužno
nužno