« Hi-tech
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
CASE STUDY

TIMES lokalne kvalifikacije održane u besprijekornoj organizaciji SIIM-a

Natjecanje u rješavanju studije slučaja okupilo je priličan broj natjecateljskih timova

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (TIMES)
Više o

TIMES

,

SIIM

,

Nives Kuhta

,

Lovro Plejić

,

Ivan Zenzerović

,

Frane Pamuković

U subotu, 15.siječnja 2011. u prostorima Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu održano je TIMES natjecanje u rješavanju studije slučaja. Ovaj događaj od iznimno velike važnosti organizirala je Udruga studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta uz pokroviteljstvo glavnog partnera tvrtke Autozubak i medijskog pokrovitelja Metro-portal.hr.

Premda se svi natjecatelji koji su sudjelovali osjedaju kao pobjednici, stručni žiri morao je izabrati koji tim de ponijeti tu titulu.

U sastavu ocjenjivačkog odbora bili su prof. dr. sc. Nedjeljko Štefanić, predstojnik Zavoda za industrijsko inženjerstvo na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, Lana Balid-Matijašević, voditeljica razvoja ljudskih potencijala u poduzedu AutoZubak i dip. ing. Nataša Tošanović, asistentica na Zavodu za industrijsko inženjerstvo.

Svi timovi bili su vrlo originalni i vješti u izlaganju i branjenju svojih ideja pa su pri odluci o pobjedniku odlučivali detalji. Konačno, pobjedio je tim u sastavu Nives Kuhta, Lovro Plejić, Ivan Zenzerović i Frane Pamuković.

Ova četvorka predstavljat de Zagreb na polufinalu TIMES natjecanja u Novom Sadu od 24. do 28. veljače 2011. Sretno im bilo!

20.01.2011. 17:09:49
Novi komentar
nužno
nužno