« Hi-tech
objavljeno prije 8 mjeseci i 2 dana
RASPRAVE

TIME Lifestyle of Tomorrow

Kroz raspravu će se istražiti konvergencija tehnologije, mode, održivosti i životnog stila

Unfold Tomorrow
Unfold Tomorrow (Arhiva)
Više o

lifestyle

,

Honor

,

IFA 2023

Ususret IFA-i 2023, koja počinje ovoga petka, HONOR najavljuje najnoviju suradnju s TIME 100 i poziva sve zainteresirane na raspravu TIME Lifestyle of Tomorrow. Kroz raspravu će se istražiti konvergencija tehnologije, mode, održivosti i životnog stila.

Kako je razvoj tehnologije promijenio životni stil ljudi? Kako tehnologija preoblikuje buduću modu i stil života? Koje su mogućnosti za budući stil života uz spajanje tehnologije i mode? Kao teaser za IFA-u 2023, sva su navedena pitanja HONOR-u omogućila napraviti novi korak u spajanju tehnologije i mode.

Teaser video daje kratki pregled nekih od najboljih kreativaca u industriji koji su udružili snage s HONOR-om, fokusirajući se na tehnološko preoblikovanje životnog stila i istinsku intrigu o tome što pokreće životni stil sutrašnjice, izmičući novim budućim konceptima. Kratki video može se pogledati na linkovima:

Istaknuti govornici:

  • Giles Deacon - Couture dizajner u Giles Deacon Group

  • Bram Van Diepen - direktor dizajna, BURBERRY Menswear

  • Anne-Marie Tomchak - Novinarka, televizijska voditeljica i bivša urednica Voguea

Cjelokupni video bit će premijerno prikazan na HONOR-ovoj IFA Keynote prezentaciji 1. rujna, s početkom u 10 ujutro u Berlinu. #UnfoldTomorrowsLifestyle #UnfoldTomorrow #HONORIFA2023 #IFA23Best

Više informacija možete pronaći na web stranici: https://www.hihonor.com/global/events/honor-ifa/

30.08.2023. 11:00:00
Novi komentar
nužno
nužno