« Televizija
objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci
TLC

Theresa Caputo razgovara s preminulim članovima obitelji poznatih osoba

Theresa Caputo razgovara s pokojnicima i donosi mir u srca njihovih najmilijih – na TLC-ju kreće 8. sezona serije Medij s Long Islanda

I slavni trebaju pomoć medija s Long Islanda
I slavni trebaju pomoć medija s Long Islanda (TLC)
Više o

TLC

,

Theresa Caputo

,

Medij s Long Islanda

Theresa Caputo razgovara s pokojnicima i donosi mir u srca njihovih najmilijih - na oduševljenje milijuna zapanjenih gledatelja širom svijeta koji je godinama prate u seriji Medij s Long Islanda na kanalu TLC.

Na seansu s Theresom čeka se preko dvije godine, a brojne je skeptike preobratila nakon što im je omogućila komunikaciju s preminulim članovima obitelji, prijateljima, ljubavima...
Osim što posjeduje ovaj poseban dar, Theresa je baš poput bilo koje druge majke s Long Islanda.

Zajedno sa svojom živahnom obitelji vraća se na TLC od 1. ožujka u 21 sat, s još više mističnih trenutaka iz svijeta duhova. U ovoj ćemo sezoni imati prilike vidjeti vrlo emotivnu seansu sa slavnim osobama, među kojima je i TV ikona Kelsey Grammer. Ostat će zapanjeni jer će uz Theresinu pomoć komunicirati s preminulim članovima svojih obitelji. Theresa će pomoći i mladiću, čiji je brat poginuo u prometnoj nesreći, da nastavi normalno živjeti. Usto, Theresa će svoj 50. rođendan proslaviti prijavom na natjecanje u dizanju utega!

Ova jedinstvena serija prati Theresu i njezinu obitelj dok pokušavaju pronaći ravnotežu između obiteljskog života, posla i života poslije smrti.

Novu sezonu serije Medij s Long Islanda pratite od četvrtka, 1. ožujka u 21h na TLC kanalu.

28.02.2018. 17:16:00
Novi komentar
nužno
nužno