« Život
objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci
ISPROBAJTE!

Test osobnosti koji će vam otkriti puno o vama

Ovakvi testovi nam na zabavan način daju odgovore na seriju temeljnih pitanja o samima sebi

Tko stvarno ne razmišlja?
Tko stvarno ne razmišlja? (Screenshot)
Više o

rješenja

,

test osobnosti

Test osobnosti jedna je od stvari koje volimo rješavati u trenucima dokolice, a znanstvenici vjeruju da i na taj način pokušavamo dati smisao svom životu i odgovoriti na pitanja: Tko sam, što drugi misle da sam, što želim biti?...

Ovakvi testovi nam na zabavan način daju odgovore na seriju temeljnih pitanja o samima sebi, piše Brightside.

Test je jednostavan - pogledajte gornju sliku i odgovorite - tko je od likova na slici stvarno nepromišljen?

Osoba 1 - pomalo ste fatalist. Ako mislite da se situacija ne može promijeniti, radije ćete odustati nego nastaviti pokušavati. Prihvaćate stvari i okolnosti onakvima kakve jesu. Nikad ne počinjete svađe i generalno ste miroljubivi. Imate veliko, nježno srce i cijenite iskrenost. Prestanite misliti da su stvari predodređene i sjetite se da sami krojite svoju sudbinu.

Osoba 2 - odluke često donosite u žurbi. Sljedeći put kad budete morali donijeti odluku, sjedite, promislite. Pomalo ste tvrdoglavi i nikad ne žalite za stvarima iz prošlosti. Preuzimate punu odgovorost za svoje postupke i ovisite samo i jedino o sebi.

Osoba 3 - pravi ste borac! Ponekad ste impulzivni, ali nikad ne odustajete. Imate veliku sposobnost bore i sve do samog kraja ste spremni braniti svoja uvjerenja. Smišljanje novih strategija i pristupa je baš "vaša stvar", a to i razlog zašto vas ljudi uglavnom vole i zašto ste izvrstan lider. 

Osoba 4 - vi ste buntovna duša. Niste konformist i spremni ste žrtvovati čak i vlastite interese kako bi dokazali nešto nekome. Vjerujete u svoje principe i mislite kako je vaše mišljenje/točka gledanja uvijek najbolja, što ipak nije uvijek istina, pa poslušajte prvo druge, razmislite i tek onda djelujte.

26.05.2018. 18:01:00
Novi komentar
nužno
nužno