« Biznis
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
NOVOSTI

Terme Olimia obnovile kongresni centar

Renovaciju potpisuje poznati i nagrađivani arhitekta Dean Lah te je sama izvedba novih dvorana zamišljena u skladu s okolicom što se ponajviše vidi kod upotrebe materijala i boja

Obnovljeni kongresni centar
Obnovljeni kongresni centar (Terme Olimia)
Više o

kongresni centar

,

Terme Olimia

Moderan i multifunkcionalan kongresni centar Olimia kombinacija je udobnosti i funkcionalnosti. Zbog svoje prilagođenosti raznim postavima, dvorane su idealne za organizaciju konferencija, seminara, poslovnih susreta, simpozija, novinarskih konferencija, edukacija, sportskih događanja, svadbenih svečanosti, svečanih večera te raznih drugih kulturnih, animacijskih i protokolarnih događaja.

S renovacijom kongresnog centra, Terme Olimia sadrže svu potrebnu infrastrukturu za organizaciju poslovnih i protokolarnih događanja na višoj razini.

Renovaciju potpisuje poznati i nagrađivani arhitekta Dean Lah te je sama izvedba novih dvorana zamišljena u skladu s okolicom što se ponajviše vidi kod upotrebe materijala i boja. Iz toga razloga, izgled dvorana ukomponiran je u izgled okolice kao i sam Wellness hotel Sotelia****. Pred prostor centra s vanjske strane sadrži staklene površine koje omogućuju prekrasan pogled na zelenu okolicu Terma Olimia i šire kozjansko područje. Korak bliže prirodi i veća povezanost unutrašnjosti s vanjskim okolišem.

Kongresni centar Olimia s površinom od 1 200m2 nudi mogućnost poslovnih susreta u 5 dvorana s mogućnošću prihvata do 350 gostiju, a jedan od najjačih aduta je multifunkcionalnost dvorana gdje se kongresnim gostima na raspolaganju nudi i veća mogućnost formulacija dvorana zahvaljujući pregradnim stijenama.

U svim posebno zvučno izoliranim dvoranama, gostima je na raspolaganju i moderna audio video oprema te bežičan internet. Dvorane se svojim postavom prilagođavaju potrebama i željama kongresnih gostiju.

Renovacijom kongresnog centra, Terme Olimia svrstale su se u jedne od najboljih ponuditelja kongresne ponude koje se nadograđuju sa širokom lepezom dodatnih wellness i ugostiteljskih usluga stvarajući drugačije, inovativne i posebne događaje o kojima će se pričati.

20.04.2016. 14:32:00
Novi komentar
nužno
nužno