« Život
objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci
ZNATE LI?

Teme razgovora sretnih parova su...

Da ne duljimo previše, ovo su teme o kojima biste trebali razgovarati svaki dan ako želite biti sretni u vezi

Treba razgovarati svakodnevno
Treba razgovarati svakodnevno (Shutterstock)
Više o

komunikacija

,

razgovor

,

sretna veza

Recept za sretnu vezu nije jednostavno napisati jer se razlikuje od para do para, no jedna stvar je ključna - zdrava komunikacija između partnera.

Ako vaša baš i nije nešto, ovo su teme o kojima biste trebali razgovarati svaki dan ako želite biti sretni u vezi:

Planovi za budućnost - razgovor o ciljevima motivirat će vas da krenete u njihovo ostvarivanje. Važno je imati podršku partnera koja vam može pomoći na putu k ostvarenju vaših snova. No osim o vlastitima razgovarajte i o zajedničkim ciljevima i aktivnostima, koje su izuzetno bitan faktor svakog odnosa. 

Svakodnevni problemi - bilo da je riječ o problemima na poslu, svađi s prijateljicom ili bilo čemu sličnom - uvijek sve dijelite s partnerom. Iskažite si međusobno povjerenje i bliskost te ga potaknite da se i on vama otvori. 

Uspomene - sjećanje na lijepe trenutke oraspoložit će vas u trenutku i navesti da planirate daljnje zajedničke avanture. Osim toga, osjećat ćete se povezanije sa svojim partnerom te ćete iz dana u dan produbljivati svoj odnos.

Zdravlje - iako ponekad ne želimo pričati o bolestima i vlastitim tegobama, kako nekoga ne bismo opterećivali, zdravlje je na kraju krajeva najvažnije i o njemu moramo otvoreno razgovarati. Objasnite partneru što vas muči i dopustite mu da bude uz vas i pomogne vam. 

12.09.2019. 21:42:00
Novi komentar
nužno
nužno