« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci
COOL

Tele2 ulazi u svijet mobile gaminga

Nakon odrađene serije ONLINE turnira, 17. lipnja u zagrebačkom kinu Europa održat će se Tele2 PlayDay - Clash Royale OFFLINE event.

Tele2 PlayDay - Clash Royale OFFLINE event
Tele2 PlayDay - Clash Royale OFFLINE event (Tele2)
Više o

Tele2

,

Clash Royale

Ako imate instaliranu barem jednu igricu na svom smartphoneu - i vi ste egamer. Gaming je najbrže rastuća industrija u svijetu, a trenutno je aktivno više od 200 milijuna gamera. Prema nekim istraživanjima svakodnevno igra dvije trećine igrača, a deset posto njih čak 6 do 8 sati. Zanimljivo je i to da u svijetu esporta ima čak 45% žena koje aktivno igraju.

Sve više korisnika igre želi igrati i van doma, bilo gdje i bilo kada, a za to su idealni mobiteli i tableti. Upravo to je prepoznao Tele2 koji je ostvario suradnju s Valiance, vodećom svjetskom kompanijom za mobilni gaming.

Nakon odrađene serije ONLINE turnira, 17. lipnja u zagrebačkom kinu Europa održat će se Tele2 PlayDay - Clash Royale OFFLINE event.

Svi ljubitelji mobile gaminga, posebice Clash Royal igre moći će se od 14 sati prijaviti za turnir. Po četiri najbolja igrača skupit će se iz dva turnira od kojih prvi počinje u 15, a drugi u 17 sati, a veliko finale od 8 najboljih igrača iz prva dva turnira počinje u 18 sati. U 20 sati je proglašenje pobjednika te će nagradu uručiti MarkoKOFS. Voditelji turnira su Iva Šulentić, MarkoKOFS i GospodinKaktus.

Po prvi puta mečevi će se gledati na velikom kino platnu, pod budnim okom profesionalnih komentatora, a posjetiteljima će biti osigurana i dodatna zabava. Na sadržajnim punktovima imat će prilike pokazati svoje vještine na PlayStationu igrajući Fortnite i Fifa 2018, dok će na Huawei uređajima moći isprobati jednu od trenutno najboljih taktičkih igara Critical Ops.

Ovom suradnjom Tele2 svim gamerima na mobitelima i tabletima, koji su uvijek gladni giga, nudi što im najviše treba - BEZBROJ GB. Pružanjem zabavnog sadržaja kroz Adria Challenge natjecanja, HOTSPOT formatom u kojem se igraju i komentiraju najnovije igre te offline eventima na kojima se igrači i gledatelji uživo druže, Tele2 i Valiance postavljaju nove granice.

15.06.2018. 13:29:00
Novi komentar
nužno
nužno