« Biznis
objavljeno prije 7 godina
TEHNO

Tele2 otvorio experience centar u Splitu

Svim postojećim i budućim korisnicima na raspolaganju je kompletna savjetodavna, prodajna i servisna podrška

I Split ima experience centar
I Split ima experience centar (Tele2)
Više o

Split

,

Tele2

,

experience centar

U Marmontovoj ulici u Splitu svečano je otvoren 11 po redu Tele2 experience centar.

Reprezentativni prodajni prostor u samom centru Splita prostire se na 90 m2 raspoređenih na dvije etaže, a u njemu je zaposleno šest novih djelatnika. Centar će biti otvoren radnim danima od 08:00 do 21, a subotom i nedjeljom od 08:00 do 20:00 sati.

Svim postojećim i budućim korisnicima na raspolaganju je kompletna savjetodavna, prodajna i servisna podrška.

Povodom otvorenja, predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska, gosp. Viktor Pavlinić, izrazio je zadovoljstvo što je upravo Split dobio jedan ovako reprezentativan prostor, čije je otvorenje dio strateškog plana kompanije prema kojem će ove godine Tele2 investirati u preko 20 obnovljenih ili potpuno novih centara u Hrvatskoj.

Tele2 je partner Zaklade Reach for Change, koja podržava projekte socijalnog poduzetništva namijenjenog djeci. Upravo djelujući u tom duhu Tele2 je prilikom otvorenja svog centra u Splitu odlučio pomoći rad Dječjeg doma Maestral, te je donacija uručena ravnateljici Doma gospođi Veroniki Perić.

Kontinuirano ulaganje u kvalitetu mreže i svih ostalih usluga glavni je fokus poslovanja Tele2, kojem je zadovoljstvo korisnika na prvom mjestu. U kompaniji ističu da i je dalje u planu značajno investiranje u kvalitetu mreže, koja je prošlogodišnjom nadogradnjom u nezavisnom istraživanju ocijenjena kao najkvalitetnija podatkovna mreža u Hrvatskoj.

30.05.2017. 15:29:00
Novi komentar
nužno
nužno