« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
OPA :)

Tajne privlačnosti znakova horoskopa

Horoskop puno govori o raznim karakteristikama ličnosti, pa tako i onima koje neodoljivo privlače druge ljude, pa da vidimo koje su to za svaki znak horoskopa

Kako ovaj Bik zna iskoristiti svoje prednosti ... :)
Kako ovaj Bik zna iskoristiti svoje prednosti ... :) (Shutterstock)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

privlačnost

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan - samopouzdanje i unutarnja snaga glavne su karakteristike ovoga znaka, pa nije ni čudo da je neovisnost toliko seksi ...

Bik - hedonist koji voli biti u centru pažnje, a zna i to napraviti, pa je upravo ta njegova karakteristika najseksi!

Blizanci - bez obzira na sramežljivost koju pokazuju, imaju dovoljno obožavatelja i to upravo zbog takvog ponašanja.

Rak - ovako brižan i topao znak jednostavno ne može a da ne privuče ljudi tim karakteristika koje jednostavno isijavaju vjernost.

Lav - iako nije puno samopouzdaniji od Ovna i Bika, baš je to glavna karakteristika koja privlači druge ljude kao magnet.

Djevica - njena preciznost i sitničavost daje joj jednu fantastično zavodljivu karakteristiku, a to je dug i spretan jezik koji ne možete nadlajati ma koliko se trudili, a umjetnički oblikovane rečnice obaraju s nogu.

Vaga - zna se da je Vaga jedan od znakova horoskopa koji nema problema sa zavođenjem, a ne zna se što je privlačnije: ljepota, ljubaznost ili šarm.

Škorpion - vatrena i neobuzdana narav ovoga znaka jednostavno isijava strašću koja ne može a da ne privuče sve u blizini.

Strijelac - iako ga neki ponekad proglašavaju lakomislenim i bezbrižnim, ovaj je znak zapravo toliko spontan da je teško odoljeti.

Jarac - ne, nije hladan, već prepun humora koji kombiniran s neobično brzim umom daje vrlo zavodljivu kombinaciju.

Vodenjak - oni bi željeli biti primjećeni zbog svoje originalnosti, no ono što zapravo privlači druge ljude je empatija kojom jednostavno očaravaju.

Ribe - povučen znak koji je uvijek u nekom svom svijetu, a upravo ta misteriozna narav je ono što ih čini toliko seksi ...

03.09.2016. 17:24:00
Novi komentar
nužno
nužno