« Televizija
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
VIASAT

Tajne Biblije na Viasat History

Ova emisija donosi priče o čudnoj skupini pustolova, arheologa, povjesničara, znanstvenika i ekscentrika koji su pokušali otkriti istinu o najvećim tajnama Biblije

Saznajte tajne najprodavanije knjige na svijetu
Saznajte tajne najprodavanije knjige na svijetu (Viasat History)
Više o

serija

,

Viasat History

,

Tajne Biblije

Od velikog potopa do Svetog grala, od uništenja Sodome i Gomore do rušenja zidova Jerihona, ova emisija donosi priče o čudnoj skupini pustolova, arheologa, povjesničara, znanstvenika i ekscentrika koji su pokušali otkriti istinu o najvećim tajnama Biblije.

Ova serija donosi priču o čudesnim događajima - gradovima koje je progutala zemlja, vizijama nebesa, opsadama i bitkama, a svaka je epizoda povezana s jednim istraživačem, stvarnim Indianom Jonesom koji vjeruje da je otkrio istinu.

Ti su ljudi posvetili svoje živote često nemogućim istraživanjima, a motivirala ih je katkad vjera, katkad pohlepa, katkad zlo, a katkad jednostavno znatiželja. Neki od njih potrošili su i cijelo bogatstvo kako bi otkrili povijesne priče ili čak riskirali svoj život!

Dramatičnim rekonstrukcijama, dokumentarnim i arhivskim snimkama, Tajne Biblije otkrit će stare tajne i pružiti nam novu perspektivu na Bibliju. Pogledajte nevjerojatne priče koje čak ni Hollywood ne bi mogao smisliti, samo na kanalu Viasat History od nedjelje 20. rujna u 20 sati.

20.09.2015. 15:45:00
Novi komentar
nužno
nužno