« Hi-tech
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
RECENZIJA

Tablet H18 Power Tab 936B - snažna mašina s tipkovnicom

Radi se o paradnom modelu tableta u ponudi Hangara 18, snažne mašine velikog, multi touch IPS ekrana od 9.7 incha

Sjajan tablet za sve namjene
Sjajan tablet za sve namjene (Hangar 18)
Više o

tablet

,

recenzija

,

Hangar 18

,

H18 Power Tab 936B

Tablet H18 Power Tab 936B jedan je u nizu uređaja koje nam je ustupila propulzivna tvrtka Hangar 18 koja se odlučila na brandiranje mobitela i tableta s velikim uspjehom na hrvatskom tržištu.

Radi se o paradnom modelu tableta u njihovoj ponudi, snažne mašine velikog, multi touch IPS ekrana od 9.7 incha, rezolucije 1024x768 koji stvarno daje sliku koje se ne bi postidili znatno razvikaniji uređaji. 

Čim smo izvadili uređaj iz kutije, oduševila nas je izrada - staklo je odlično, pozadina je aluminijska, rubovi od kvalitetne plastike, pa tablet dobro leži u ruci i imate osjećaj da ste dohvatili nešto moćno. Kad pogledamo specifikacije, upravo se to i događa, jer Dual-core Rockwell 3066 radi na taktu od 1.6 GHz, što je i više nego dovoljno za sve što nam treba. 

Ugravirani logo firme Hangar 18 i 2 MP kamera su na stražnjoj, aluminijskoj strani, dok su svi potrebni priključci strateški i funkcionalno raspoređeni po okviru od plastike, gdje ćete pronaći, uz ulaz za punjenje i slušalice, tipku za paljenje i gašenje, tipke za glasnoću, HDMI izlaz i mini USB priključak.

Tu je i microUSB utor za proširenje memorije, koji će svojim kapacitetom od 32 GB sjajno nadopuniti ionako dovoljnih 8 GB interne memorije. Radne memorije ima 1GB brzog DDR3 RAM-a, koji će uz jak procesor osigurati da se sve igrice vrte baš kako treba. 

Sjajan dodatak dolazi u zasebnoj kutiji - Samsungova Bluetooth tipkovnica od kvalitetnog aluminija s ugrađenim stalkom, tako da se vaš tablet u trenu pretvara u pravo malo prijenosno računalo.

Mi smo ovo odmah iskoristili na terenu, odlaskom na pressicu gdje smo se bez problema spojili na najbliži Wi-Fi, slikali što nam je trebalo i postavili cijeli članak kao da smo ponijeli prijenosno računalo, koje nam nije nedostajalo ni trena. 

Ekran se pokazao ugodnim za korištenje, odaziv na dodir i preciznost je na vrhunskoj razini, tako da je svo surfanje i igranje na njemu bilo pravi užitak. Ono što nam je naročito dobro sjelo je odlično osvjetljenje ekrana koje stvarno omogućava da ovaj tablet bez problema koristite izvan kuće. 

Čisti Android 4.1.1. omogućava brzo igranje, uz dodatni Mali-400 MP GPU, tako se vozilo automobile bez prestanka, tijekom cijelog dana testiranja kad nije bio u upotrebi za surfanje. Baterija od 6000 mAh to je sve podnijela bez problema, tako da, sve u svemu, uređaju ne možemo naći zamjerku.

Kad u to uračunamo cijenu koja s tipkovnicom iznosi 1.499 kuna, možemo reći da je omjer cijene i kvalitete izuzetan, jer tablet ima karakteristike nekoliko puta skupljih uređaja razvikanih brandova, pa ga toplo preporučujemo kao poklon.

SPECIFIKACIJE:

- 9.7 inch (242*189*9mm) , multi-touch IPS ekran, 1024*768 (4:3)
- Android 4.1
- Rockchip 3066 Dual Core 1.6G, Mali-400 MP
- 1G DDR3 RAM
- 8GB standard
- Prednja kamera 0.3MP, 2.0MP stražnja
- 6000mAh,video playing time:7h
- WIFI:IEEE802.11b/g/n wireless network
- v2.0 mini USB, USB OTG
- HDMI Ver 1.4 izlaz 1080p HD
- Bluetooth tipkovnica

20.12.2013. 08:44:00
Novi komentar
nužno
nužno