« Televizija
objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca
TELEVIZIJA

Svijet aplikacija na HTV 1

Svake subota pratite priče iz svijeta pametnih telefona i mobilnih aplikacija koje nam štede vrijeme i novac, a našu svakodnevicu čine zabavnijom i - pametnijom

Nova emisija na HTV-u
Nova emisija na HTV-u (Arhiva)
Više o

Tele2

,

HTV 1

,

Svijet aplikacija

,

Netokracija

Na prvom programu Hrvatske televizije u subotu, 23. rujna, u 15:10 započinje emitiranje nove tjedne TV emisije Svijet aplikacija.

Bilo da ste roditelj, poduzetnik, student ili samo tražite zabavu, od svojih pametnih telefona odavno se više ne odvajate, a od njih očekujete samo ono najbolje. No, u moru aplikacija koje danas postoje, nije lako pronaću najbolje, prilagođene upravo za potrebe svakoga od nas?

Kako najlakše i najbrže naučiti strani jezik? Koja je vremenska prognoza najpouzdanija? Što možemo učiniti za naše zdravlje? Kako do najbolje fotografije? Kamo ta remek-djela spremiti da ne bismo za nekoliko mjeseci razbijali glavu ako nam mobilni telefon otkaže poslušnost? Što u doba modernih tehnologija moramo imati na putovanju?

Naš pametni telefon ima sve odgovore, a u emisiji Svijet aplikacija saznat ćete koje vam aplikacije preporučuju njihovi dobri poznavatelji, kreatori, korisnici i svi oni čije savjete vrijedi poslušati te, naravno - instalirati.

Osim na malim ekranima, sve sadržaje (i još puno više) možete svakodnevno gledati i pratiti na društvenim mrežama! Pratite sve detalje na Facebook stranici Svijet aplikacija te na Facebook, Twitter, Instagram i YouTube kanalu Netokracije uz hashtag #SvijetAplikacija.

Emisiju Svijet aplikacija omogućuje TELE2, uz potpis vodećih hrvatskih tehnoloških novinara Netokracije te tvrtke Park Avenia koja je emisiju osmislila i producirala.

21.09.2017. 17:01:00
Novi komentar
nužno
nužno