« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
MASTERS

Svi na Wadada Street Of Knowledge 3!

Od radionice do čagice...očekuju vas reggae/dancehall/dub/dubstep/grime/jungle/drumandbass stilovi muzike

(LarPlurLar)
Više o

Masters

,

reggae

,

zagreb-info

,

Lar plur lar

,

wadada

,

Wadada Street Of Knowledge

,

Jin San

,

Junglist

,

DJ HIGHGRADE

Treće izdanje Wadada Street Of Knowledge je još jedna od nizu subota u Mastersu (Ravnice kod Krasha) na kojima Vas očekuju reggae/dancehall/dub/dubstep/grime/jungle/drumandbass stilovi muzike!

Program događanja koje će se održati 27. veljače je i više nego bogat, cijena ulaznica prihvatljivih 20 kuna, a vrata se otvaraju u 22 sata.

JIN SAN

Vlasnik vjerojatno najveće kolekcije reggae vinila na ovim područjima, te jedan od ponajboljih nu-reggae/dancehall/jungle DJ-a. Svoju davno započetu misiju konkretizira prije 6 godina otvaranjem Kingston shopa, koji dodatni smisao dobiva bližim povezivanjem sa Seasplash organizacijom.

Osim specijaliziranog dućana, Kingston funkcionira i kao soundsystem koji okuplja nekoliko selektora, kao organizator i promotor redovitih party-a, kao etiketa koja je objavila prva domaća dub (Radikal Dub Kolektiv) i dancehall (Popay/Kingston Sound) izdanja (najavljujući u idućem razdoblju i prvi domaći jungle/d'n'b album Filipa Motovunskog), uz mnoge dodatne aktivnosti koje karakterizira vječni entuzijazam i ljubav prema glazbi i soundsystem kulturi.

JUNGLIST

Mladi producent i dj iz kingston crewa. Predstavit će nam svoju najnoviju selekciju vinila te svojih autorskih radova! Run things rude bwoy!

RAS SALE I + MC DOGGAMAN

Selektor, romantik te veliki ljubavnik Ras Sale I pokretač je projekta Ghetto Bass Satrday's večeri u klubu Masters koji je prerastao danas u Wadada Street of Knowledge. Poznat je zagrebačkoj publici i sa nastupima po svim većim klubovima u Zagrebu.

Zabilježio je nastupe na festivalima poput Seasplasha i Fuzije. Ovoga puta Ras Sale I dijeli binu sa eksperimentalnim mcijem koji se voli igrati sa raznim stilovima i varijacijama na svoj stil sa riječima iz srca, širokog pogleda na život, istine i bez cenzure. Najbolje se osjeća uz hip hop, dubstepm dub, reggae, ragga jungle, dnb...

DJ HIGHGRADE

Dobrodošli u DjHighGrade radionicu, mjesto na kojem odlična muzika uvijek pronalazi nove elemente i načine za interakciju! Mjesto gdje vrijeme stoji dok je osmjeha na licu, ljubavi u srcima i basa u zvučnicima. Osmišljena je da bi vam približila više od jedne 'inačice' Reggae muzike, Dancehall rhytm/riddim style Hip Hop Dubstep Grime-a kao i sve ostale, izravno ili neizravno povezane žanrove.

Lar PLUR LAR + MC M.I.S.T.

Projekt koji sačinjavaju 2 selektora (RElF,RasEast) te mc svima poznatog imena MC M.I.S.T. Svoju misiju počeli su 2007 kada su počeli prvu nastupi u klubovima tipa Tabu, Melin, Funk, Cica, te kada su uspostavili Wadada Station reggae glazbenu emisiju na RADIU SC koja traje i današnjih dana.

Tijekom ovih sada skoro tri godine nastupali su po vise-manje svim klubovima u Zagrebu, te posjetili Pulu, Kutinu, Novi Marof, Celje, Veliku Goricu. Posjetili su festivale poput Seasplasha, T Mobile Ina, Outlooka te razne druge.Zaslužni su za dolazak Afrikan Simbe, Mungos Hi Fi-a te Chip Fu-a.

Osvojite ulaznice za Wadada Street Of Knowledge na Metro Portalu!!!

25.02.2010. 12:06:08
Novi komentar
nužno
nužno