« Spektakli
objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci

Sve spremno za modni spektakl

Quelle Fashion.hr počinje 10. srpnja u Zadru

Vesna Parčina hrvatska je manekenka koja je krasila editorijale diljem Europe
Vesna Parčina hrvatska je manekenka koja je krasila editorijale diljem Europe
Više o

Zadar

,

Robert Sever

,

hrvatski dizajneri

,

Ivica Klarić

,

Quelle Fashion.hr

,

Branka Donassy

,

Mustre

,

Vesna Parčina

,

Sanela Seferagić

,

Monika Hiržin

Pripreme za ovosezonski Quelle Fashion.hr, koji će se održati od 10. do 12. srpnja, u punom su jeku. U Zadru će biti premijerno prikazane kolekcije za proljeće/ljeto 2009. iza kojih stoje  ponajbolji hrvatski modni dizajneri kao što su Branka Donassy, Ivica Klarić, Robert Sever, Mustre…
Neke od brojnih revija u Zadru nositi će i niz mladih Hrvatica koje su svoju sreću okušale u jednoj od brojnih svjetskih modnih metropola. Posebno se ističu Vesna Parčina, Sanela Seferagić i Monika Hiržin.

Mlade modne nade

Mlada Vesna Parčina krasila je editorijale diljem Europe putem modnih magazina kao što su Elle, Glamour, Cosmopolitan... Poseban uspjeh je editorijal u talijanskom Vogueu koji je Vesna odradila rame uz rame sa legendarnom Marisom Berenson. Usto, tu su kampanje za brendove kao što su francuski Bourjois i Triumph.

Zvijezde na pistiNeke od brojnih revija u Zadru nosit će i niz mladih Hrvatica koje su okušale sreću u jednoj od brojnih svjetskih modnih metropola. 

Sanela Seferagić već je na početku svoje karijere u New Yorku snimila kampanju za Abercrombie & Fitch s velikim Bruceom Weberom (autor provokativnih kampanji za tvrtku Calvin Klein). Trenutno se u njezunom booku nalaze modni editorijali snimljeni za talijanski Vogue Sposa, grčki Marie Claire, Elle, francuski Madame Figaro te kampanja za kozmetičkog diva Caudalie.

Snimanja za magazine

Monika Hiržin od većih uspjeha nabraja ‘look book’ za modnu kuću Patrizia Pepe i snimanja za modne magazine među kojima se ističu naslovnica za talijanski Vogue Gioello, editorijal za talijanski Elle... (METRO)

02.07.2008. 22:42:37
Novi komentar
nužno
nužno