« Zagreb
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
SPONZORIRANI ČLANAK

Svatko može naučiti strani jezik

Ne radi se o našoj sposobnosti, nego o načinu podučavanja, kažu u Školi stranih jezika EnBe

Fotografija vijesti
Više o

Škole stranih jezika Enbe

Istraživanja su pokazala da svatko prosječne inteligencije može naučiti strani jezik. Međutim, mnogi koji su učili jezik u školi ili na tečajevima često vjeruju da nisu talentirani za učenje jezika te zbog toga ne govore strani jezik dovoljno dobro.

Većina polaznika tečajeva počinje učiti jezik zbog toga što žele na njemu što prije naučiti (bolje i točnije) komunicirati. Rijetko nas pitaju o tome kako to mogu postići. Ne postoji ta jedna, čarobna metoda, već se rezultati postižu primjenom kombinacije metoda za svakog polaznika i svaku govornu situaciju koja treba biti što sličnija situaciji iz stvarnog života. Svaki sljedeći jezik je lakši jer je onome koji uči novi jezik sve jasnije kako se uči.

Mi u Školi stranih jezika EnBe vjerujemo da se jezik uči stalno. Postoje razine znanja svih jezičnih vještina, a posebno govorenja, koje bi se uz dobru poduku i prosječan trud polaznika morale postići za određeni broj sati. Stoga vam ipak ne treba niz godina da savladate osnovnu ili srednju razinu znanja, bez obzira na talent, strah od govorenja ili dob.

Posebnost Škole stranih jezika Enbe je u tome što su svi naši tečajevi krojeni prema potrebama polaznika te se u potpunosti prilagođavamo polaznicima u odnosu na željene ciljeve. Škola ENBE usmjerava se potrebama, stilovima učenja i interesima svakog pojedinog polaznika uz korištenje najnovijih rezultata istraživanja u području poučavanja jezika. Naglasak je na komunikativnom pristupu i radu na motivaciji polaznika uz korištenje novih tehnologija.

Specifični smo i po tome što su naši nastavnici stalno dostupni polaznicima, čak i izvan nastave, putem e-maila, online grupa s nastavnim materijalima te licem u lice. Nakon svakog sata, ako žele, polaznici dobivaju e-mail sa sažetkom obrađenih aktivnosti i materijala u nastavi i dodatnim zadacima za vježbu. Dosad su svi naši polaznici koristili ovu prednost naše Škole kao i usluge našeg resursnog centra s nastavnim materijalima Cambridge University Pressa i drugih poznatih izdavača.

 U Školi stranih jezika EnBe vjerujemo u stručnost i predanost nastavnika. Ako učite kod nastavnika koji je stručan i u maloj grupi (vjerujemo da su naše grupe u prosjeku najmanje u Zagrebu, 4- 6 polaznika) ipak se dosta brzo mogu postići dobri rezultati.

Ispunite našu predbilježbu za intenzivne, opće i poslovne tečajeve engleskog i posjetite nas uz najavu bez obveze upisa. Iako su naše cijene vrlo povoljne, pitajte nas i o tome kako Vi možete uspješno učiti strane jezike kod nas. Bilo bi nam drago da se međusobno upoznamo i učimo strane jezike uz malo šale, puno vesele atmosfere i glazbu.

Posjetite naše stranice www.en-be.net i saznajte više o našoj Školi. Pronađite nas na Facebooku i na Twitteru.

19.09.2011. 07:41:00
Novi komentar
nužno
nužno