« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
OUTLOOK

Sutra u Puli počinje najveći europski festival bass glazbe

Festival nazvan "Outlook" najveći je festival bass glazbe i sound system kulture u Europi, a organizatori su prodali oko 10.000 ulaznica, uglavnom Britancima

Fotografija vijesti
Više o

Pula

,

festivali

,

Outlook festival

Pula potpuno spremna dočekuje sutrašnje otvaranje festivala „Outlook", najvećeg europskog festivala bass glazbe i sound system kulture, koji će se između 1. i 4. rujna održavati u utvrdi Punta Christo, prenosi Hina.

Ove će godine na festivalu nastupiti čak 500 izvođača pred desetak tisuća posjetitelja, koliko je zasad prodano karata, uglavnom u Velikoj Britaniji, i to već u svibnju. Prema podacima turističke zajednice, nakon prošlogodišnjeg festivalskog 'ludila', ove godine "outlookovci" dovode u Štinjan najpoznatija svjetska imena dub, dubstep, reggae, dancehall, drum'n'bass, hip-hop, grime, garage i općenito bass stilova, live i elektronske glazbe.

Prema podacima organizatora, impresivan broj izvođača nastupat će na većem broju pozornica u okruženju i unutar tvrđave, te još većem broju dnevnih partyja na brodovima i plaži.

Direktorica Turističke zajednice grada Pule Sanja Cinkopan Korotaj izrazila je zadovoljstvo ovim događajem jer će, kako je rekla "Pula i Štinjan imati svakako koristi od toga". Prema prvim informacijama samo od boravišne pristojbe Pula i općina Fažana trebale bi zaraditi oko 300 tisuća kuna.

"Organizatori su sve sami odradili, a mi smo ih savjetovali tek oko smještaja", naglasila je direktorica Cinkopan Korotaj.

31.08.2011. 19:44:00
Novi komentar
nužno
nužno