« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
zagrebački velesajam

13. listopada počinje Ambienta

Od 13. do 18. listopada na sajmu namještaja i prateće industrije održat će se niz stručnih skupova i prezetacija

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Davor Pongračić/Cropix)
Više o

Zagrebački velesajam

,

drvna industrija

,

Ambienta

,

zagreb-info

,

Kako redefinirati poziciju drvnog sektora

,

Mobil Optimum

Na Zagrebačkom velesajmu će se od 13. do 18. listopada održati 36. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije Ambienta, na kojem će se predstaviti više od 500 izlagača, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

Tijekom Ambiente održat će se niz stručnih i popratnih događanja - stručni skupovi, savjetovanja, okrugli stolovi, prezentacije i slično, na kojima se tradicionalno razgovara o temama i pravcima daljnjega razvitka drvno-prerađivačkog sektora.

Tako će se u utorak, prvog dana sajma, održati Poslovni klub na temu "Kako redefinirati poziciju drvnog sektora".

Sa Zagrebačkog velesajma ističu kako se Ambienta pokazuje kao važan element ukupne promocije, te okupljanja i povezivanja svih relevantnih faktora. Pritom napominju kako je drvna industrija u hrvatskom gospodarstvu važan čimbenik stabilnosti i izvoza.

U drvnoj industriji zaposleno je više od 30.000 ljudi, a u razdoblju od 2004. drvna industrija bilježi stalni rast izvoza, koji je samo u 2008. godini gotovo dosegao milijardu dolara.

U sklopu Ambiente bit će dodijeljena i nagrada za kvalitetu Mobil Optimum, nagrade za cjelovitost marketinškog nastupa, te za najuspješnije ambijentalno izlaganje.

Ambientu će, kako je najavljeno, otvoriti predsjednica Vlade Jadranka Kosor. (hina/metro-portal)

12.10.2009. 13:02:36
Novi komentar
nužno
nužno