« Kultura
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
FESTIVAL DOBRIH EMOCIJA

Sutra počinje 12. Špancirfest

Svi posjetitelji moći će uživati u pedesetak koncerata, više od dvadeset predstava, tridesetak programa u sklopu "PAN ulica festa" kao i u mnogo čemu drugom

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Špancirfest)
Više o

Zoran Predin

,

Kiril Džajkovski

,

špancirfest varaždin

,

Festival dobrih emocija

,

otvorenje

U deset dana trajanja Špancirfesta (20. - 29. kolovoza), Varaždin će postati središte glazbe te likovne, scenske i ulične umjetnosti, gastronomskih užitaka, zabave, veselja i dobrih emocija.

U pedesetak koncerata, više od dvadeset predstava, tridesetak programa u sklopu "PAN ulica festa", 6 kreativnih radionica, mnogo popratnih programa i bogatoj gastronomskoj ponudi uživat će Varaždinci, ali i posjetitelji iz cijele Hrvatske i regije. Špancirfestu se gosti,  zbog tople atmosfere i programa u kojemu svatko može naći nešto po svome ukusu, uvijek rado vraćaju.

// PRVI DAN //

kiril.jpg

Koncertni program  Špancirfesta započet će koncertom Kirlila Džajkovskog feat. Ras Tweed & Serdzuk Orkestar Special uz posebnu gošću Esmu Redžepovu na Starome gradu od 21 sat uz zagrijavanje s Dance Factory od 19 sati. Na Stančićevom trgu u 22 svira Zoran Predin i Gypsy Swing Band, a na varaždinskom glavnom trgu kralja Tomislava - Korzu u 19 sati nastupa Paganini band. Od jutarnjih sati povijesna jezgra Varaždina biti će prepuna događanja: od uličnih svirača, slikara i klaunova. Kao posebnu atrakciju naglašavamo jedinstvenog Zacka Dusta, koji će svirati u Bakačevoj ulici.

// PRIJEVOZ, PARKING//

Zagrepčane u Varaždin vozi te sigurno kući vraća poseban, brz i jeftin "Špancirbus", Varaždince i goste u centar s velikih parkirališta na rubu grada (Lidl, Baumax, Gradski bazeni i Varteks iz smjera Zagreb te Kaufland i Merkator iz smjera sjevera i Slovenije) voze posebni besplatni busevi, a u večernjim satima gradom će kružiti i PAN-ov bus za "našPANane". Sve informacije o prijevozu u Varaždin i dostupnim parkiralištima možete pronaći na www.spancirfest.com.

// NAGRADNA IGRA ŠPANCIRFESTA I AUTOZUBAKA //

Pozivaju se svi posjetitelji da se kupnjom posebne "Špancirfest" loptice po cijeni od samo 10 kuna, uključe u bogatu nagradnu igru Špancirfesta i AutoZubaka s novom Škodom Fabiom kao glavnom nagradom. Loptice s bonom za nagradnu igru mogu se kupiti na promotivnom mjestima AutoZubaka u središtu Varaždina te u Turističkom uredu Varaždin, a od svakog prodanog kupona po 1 kuna je namijenjena UNICEF-u Hrvatska.

// WEB, MOBILNI WEB, IPHONE APLIKACIJA //

>>Špancirfest u korak s tehnologijom

Sve informacije o programima, rasporedu događanja i lokacijama potražite na službenim web stranicama Špancirfesta, a tu su i besplatna iPhone aplikacija "Spancirfest" i mobilni portal Spancirfest Touch (m.spancirfest.com), veoma popularna službena Facebook stranica "Špancirfest 2010" te @spancirfest Twitter kanal.

Vidimo se u Varaždinu!

19.08.2010. 11:40:38
Novi komentar
nužno
nužno