« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
tamna strana slave

Susan Boyle pukla i završila u bolnici

POGLEDAJTE VIDEO - Producenti su smjestili Susan u ekskluzivnu kliniku Priory

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Susan Boyle

Ipak je pritisak na Susan Boyle bio prevelik. Ostali su kandidati imali manje vremena za slavu, a ona je čudom na prvoj izlučnoj emisiji ostala izložena medijima dulje od mjesec dana do polufinala. Za to vrijeme je postala planetarna zvijezda, a njezinu je izvedbu na YouTube vidjelo preko 100 milijuna posjetitelja, što je peti najgledaniji video na Internetu u povijesti.

Samo finale je nekako i preživjela, unatoč dva okršaja s novinarima u tjednu između polufinala i finala, a kada je izgubila pokazala je nevjerojatnu veličinu od srca čestitavši plesačima iz Diversityja sa širokim osmijehom na licu.

Kako je primila poraz možete vidjeti na videu s proglašenja pobjednika:

No, ostatak subotnje večeri i dobar dio nedjelje provela je u hotelu, plačući kao ljuta godina, potpuno psihički slomljena i ispražnjena. Na kraju je pozvana policija i hitna pomoć, koji su je oko 6 popodne odveli u kliniku Priory u londonskom Southgateu.

U kratkom pripćenju ekipa Britain's Got Talent obavijestila je javnost da je Susan Boyle u dogovoru s liječnicima odlučila uzeti odmor od nekoliko dana, zbog potpune fizičke i psihičke iscrpljenosti.

01.06.2009. 09:44:59
Novi komentar
nužno
nužno