« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca
napredak

Krenuo makeover Susan Boyle!

Pogledajte novi izgled kandidatkinje talent showa čiji video je pogledalo 200 milijuna ljudi

Više o

Susan Boyle

,

Britain's Got Talent

'Čupavi anđeo' Susan Boyle, neugledna kandidatkinja britanskog talent natjecanja čije su glasovne mogućnosti zapanjile čitav svijet u tolikoj mjeri da joj fizički izgled nije smetao nimalo, odlučila je poraditi na njemu. Njezina popularnost u nekoliko je tjedana dosegla dramatične razmjere pa je svakodnevno na ulici zaustavljaju sugrađani koji se žele fotografirati s novom zvijezdom. Iako do sada neopterećena izgledom gledanje svog lika na ekranima televizija i naslovnicama novina uz naslove poput 'Ružno pače predivnoga glasa' dozlogrdilo je i njoj samoj pa je odlučila promijeniti svoj imidž.

Teret slave težak je svakim leđima, a kada ste pod svjetlima reflektora teško možete ostati imuni na kritike na račun vašeg izgleda. Fotografi Daily Maila snimili su nedavno sasvim drugačiju Susan kako izlazi iz salona za uljepšavanje, obojene kose, počupanih obrva i njegovanog tena. Usidjelica iz Škotske, koja je tvrdila kako je slava neće promijeniti, ipak skriva svoj novi izgled. Prikazat će ga, navodno, na finalu showa koji se prikazuje uživo na TV-u.

Transformaciju 47-godišnje usidjelice u pravu zvijezdu, stasom i glasom, omogućila je lokalna frizerka Caroline Boyle, koja iako nosi isto prezime, nije u rodu sa Susan.

Iako se 200 milijuna ljudi, koliko je pregledalo njen video na YouTubeu, naviklo na njenu fizičku pojavu, promjene bi ih mogle ugodno iznenaditi, premda je Susan sada izgubila ono po čemu je bila karakteristična, izgled drugačiji od ostalih i samouvjerenost da ga nosi bez srama pred milijunskim auditorijem, a takva zvijezda je tinejdžerima upravo i trebala. (metro-portal)

24.04.2009. 13:18:00
Novi komentar
nužno
nužno