« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
NARAVNO

Supruga Johnu Terryju oprostila nevjeru

Kapetan engleskog Chelseaja dobio je nekoliko slobodnih dana pa je otputovao supruzi i djeci u Dubai

(Getty Images)
Više o

afera

,

John Terry

,

nogometaši

,

Vanessa Perroncel

,

Toni Terry

Subotnja su izdanja britanskih dnevnih novina osvanula s paparazzo-fotografijama bračne i obiteljske idile u Dubaiju, između Johna Terryja i njegove supruge Toni.

Supružnici razmjenjuju nježnosti uz bazen luksuznog hotela u Emiratu dok se uz njih razdragano igraju njihovi blizanci, trogodišnji sinčić Georgie John i kćerkica Summer Rose.

''Slike će prije nego li bilo koja riječ reći kako se osjećamo u ovom trenutku'', izjavio je za The Sun John Terry, koji je po oprost prevarenoj supruzi u Dubai otputovao nakon što je od vodstva Chelseaja dobio nekoliko slobodnih dana prošlog četvrtka.

''Stigao sam ovamo taman da bih uspavao Summer Rose. Poljubio sam Toni i zagrlio je. Važno je da smo zajedno'', rekao je nogometaš, dok je njegova supruga dodala:

''Neraskidivi smo kao par, takva je naša veza oduvijek bila. John je došao posjetiti mene i djecu, uživati nekoliko dana na suncu. Prekrasno nam je zajedno. Ponosni smo na našu vezu i jako zaljubljeni.''

Na rub opstanka brak između Chelseajeva i bivšeg kapetana engleske reprezentacije s njegovom ljubavi iz školskih dana stigao je nakon medijskog otkrića o ljubavnoj aferi između Terryja i bivše djevojke Waynea Bridgea, francuskoga 33-godišnjeg modela Vanesse Perroncel. (Totalsport)

13.02.2010. 15:54:29
Novi komentar
nužno
nužno